Skal man tro rygterne, er det et kvindeligt team, der skal stoppe spøgelserne i New York i det kommende reboot af firserklassikeren ”Ghostbusters”. Og Bill Murray, som spillede med i originalen, byder pigerne velkommen.

Se også: ”Ghostbusters”-reboot skifter Murray og co. ud med kvindeligt cast

”Jeg har det helt fint med det. Det er da en film, jeg gerne vil se. De har sikkert også federe kostumer,” siger han i et interview med Toronto Star.

Bill Murray er snart biografaktuel med komedien “St. Vincent”, hvor han spiller over for Melissa McCarthy. Og netop McCarthy kunne han godt tænke sig at se i rollen som spøgelsesjæger.

”Melissa ville være en sektakulær Ghostbuster. Og Kristen Wiig, hun er så morsom. Jeg kan også godt lide denne her skuespiller ved navn Linda Cardinelli. Og Emma Stone, hun er også sjov. Der er nogle sjov kvinder derude,” siger han.

Og måske Bill Murray får sin vilje? Den kommende “Ghostbusters” skal i hvert fald instrueres af ”Brudepiger”-instruktøren Paul Feig, så mon ikke både McCarthy og Wiig får buddet?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Snyltetast 9 år siden

Jeg har nu altid syntes, det kunne være interessant at se Extreme Ghostbusters-holdet på det store lærred...
Gravatar

#2 Lard Hanson 9 år siden

Det lød fint, indtil jeg læste Paul Feig's navn.
Gravatar

#3 Lazlo H 9 år siden

Ghostbusters reboot -med kvindelige spøgelsesjægere.....

Blasfemi med blasfemi på..... Stop nu det reboot-helvede og prøv at lave noget nyt!
Gravatar

#4 compax 9 år siden

#3 Det bliver da sjovt at se ghostbusters igen, de gamle ændre sig jo ikke.
og hvis ikke du er interessereret i at se den, så er du så heldig at du ikke behøver at gå ind og se den......med mindre du bliver tvunget til det selvfølgelig. ;)
Gravatar

#5 Daywalker 9 år siden

#4 Det er rigtigt, men jeg tror at #3 har lige som mig, at jo flere ressourcer der er brugt på reboots, remakes og fortsættellser kunne have være givet til talentfulde personer for at skabe noget helt nyt.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#6 Lazlo H 9 år siden

Ghostbusters er bare så 80,er-unik, som så meget andet fra det gyldne årti, at chancen for en gang sjæleløs overflade-ramasjang er seriøst høj, da vi ganske enkelt og ret logisk bare ikke er i 80,erne mere. Indiana Jones opus 4 må stå som skamstøtten over sequels, og rækken af ligegyldige reboots tager nok ingen ende lige foreløbig, selvom Hollywood er på røveren. Rebootet af 3D var alt andet end vejen frem, og jeg tvivler på at flere nyfortolkninger af Predator, Robocop og Ghostbusters er det heller. Istedet for bare at reboote i håb om en gentaget succes, burde man måske se på hvad det var der skabte disse successer - kreativitet, opfindsomhed og en positiv barnlig glæde og tilgang til filmmediet, samt en forståelse af samtiden her og nu. På de parametrer fejler Hollywood næsten 100% i disse dage, hvor reboot-hysteriet bare drøner på løbsk autopilot.
Gravatar

#7 Jack Slater 9 år siden

Da Harold Ramis døde, døde al min interesse for Ghostbusters 3 eller hvad den nu kommer til at hedde.
Gravatar

#8 Giraffen 9 år siden

Så glæder jeg mig til pornoversionen: Ghostbangers.
Gravatar

#9 De4_Kia 9 år siden

De træder på min barndom!
Gravatar

#10 Nicki52 9 år siden

#9
De har trådt på manges med alle de remakes og reboots.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: