Af: Andreas Ebbesen Jensen | Udgivet: 2014-06-19

Johnny Depp slæber sig igennem sløv sci-fi-film, Jonah Hill og Channing Tatum leverer gode grin i morsom to’er og en maskulint svedende Josh Brolin spiller op til Kate Winslet i vellykket ugebladsdrama. Filmz’ anmeldere har vurderet ugens premierefilm.


”Labor Day” lugter af ugebladsnovelle, men Josh Brolin og Kate Winslet formår at løfte skabelonen-oplægget til en film, som er værd at abonnere på. Det mener Morten Vejlgaard Just, der var inde at se dramaet.

”En god ugebladsnovelle skal give os det, vi har lyst til, det, vi føler for. Lyst og følelser er der masser af i “Labor Day”, hvor Josh Brolins maskulint svedende og cha-cha-cha-dansende fange på flugt spiller erotisk og overbevisende kraftfuldt op til Hollywoods forstadsfrue nr. 1 – Kate Winslet,” skriver Morten Vejlgaard Just om filmen.

Læs anmeldelsen af “Labor Day”.


Johnny Depps seneste film er en underholdningsnedsmeltning af de helt store. ”Transcendence” er som et regneark med skematisk plotudvikling og to streger under alle resultater. Det mener Anders Brendstrup, som slæbte sig igennem den mislykkede sci-fi-film.

”Sjældent imponerende, så hurtigt min interesse for en lang række usandsynligheder pakket ind i en flot, men klinisk kedelig vision om den nære fremtid blev mistet,” skriver Anders Brendstrup.

Læs anmeldelsen af “Transcendence”.


Anders Brendstrup grinte højt og længe over Jonah Hill og Channing Tatums komiske optrin i efterfølgeren til ”21 Jump Street”, der også denne gang sender de to uduelige betjente tilbage på skolebænken.

22 Jump Street” er ikke en stor film, men den er udført med så meget flabethed, at jeg tilgiver, at den til sidst kører lidt i ring,” skriver Anders Brendstrup om “22 Jump Street”.

Læs anmeldelsen af “22 Jump Street”.


”Om heste og mænd” giver et grotesk og grinagtigt portræt af en islandsk provins på kanten af samfundet. Johnny Vinther Jensen har anmeldt filmen.

”Hvis man har mod på liderlige heste, traktorulykker, alkoholisme og utallige ridescener, så er “Om heste og mænd” god underholdning for andre end hestepiger”, skriver Johnny Vinther Jensen.

Læs anmeldelsen af “Om heste og mænd”


Skriv ny kommentar: