Zack Snyders “300” fra 2007, der er baseret på Frank Millers tegneserie af samme navn, var en stor succes. Filmen, der havde et budget på 65 mio. dollars, omsatte for 456 mio. dollars på verdensplan.

Ikke overraskende har en fortsættelse til filmen derfor længe været i støbeskeen, men Miller har været optaget af at lave sin egen film (“The Spirit”) og forberedelserne til “Sin City 2”.

Miller har dog nu været på research i Grækenland og er færdig med filmens plot. Han begynder nu på tegneserien, der skal danne grobund for den planlagte filmatisering, som Zack Snyder har udtrykt interesse i at stå bag.

Miller kan desuden afsløre, at titlen vil blive “Xerxes”, og at historien vil foregå 10 år før “300” og omhandle slaget ved Marathon.

Se også: Zack Snyder om “300”-fortsættelsen: Den bliver større.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Ericmase 14 år siden

Tja... Jeg kunne vel godt lide "300", så den her kan jeg godt se frem til. :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 Bohemian 14 år siden

Jeg ser frem til det :) Jeg kunne rigtig godt lide 300.
Free in serenity.
Gravatar

#3 Buzz 14 år siden

Dis is sparta bliver vel titlen op fortsættelse
Gravatar

#4 bnm 14 år siden

Forberedelser til Sin City 3? Hvornår lægger de sidste hånd på 2'eren? Er den ude af de juridiske slagsmål?
Gravatar

#5 MOVIE1000 14 år siden

Miller kan desuden afsløre, at titlen vil blive "Xerxes", og at historien vil foregå 10 år før "300" og omhandle slaget ved Marathon.

gad vide hvem der vinder;)
den skal nok blive underholene alligevel jeg kunne lide 300 for dens så specielle kampscener.
så kommer der måske en Meet the spartans again;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Lowkey 14 år siden

Det lyder spændende. Jeg håber bare ikke at det bliver en kopi af 300.

Om ikke andet kan man glæde sig til at se "those boylovers" tæske Xerxes' far hjem til Persien igen og opleve Zak Snyders fortolkning af scener som denne:

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Marathon#Battle skrev:
The enemy directly in their path...realised to their horror that [the Athenians], far from providing the easy pickings for their bowmen, as they had first imagined, were not going to be halted...The impact was devastating. The Athenians had honed their style of fighting in combat with other phalanxes, wooden shields smashing against wooden shields, iron spear tips clattering against breastplates of bronze...in those first terrible seconds of collision, there was nothing but a pulverizing crash of metal into flesh and bone; then the rolling of the Athenian tide over men wearing, at most, quilted jerkins for protection, and armed, perhaps, with nothing more than bows or slings. The hoplites' ash spears, rather than shivering...could instead stab and stab again, and those of the enemy who avoided their fearful jabbing might easily be crushed to death beneath the sheer weight of the advancing men of bronze.
Daisy, Daisy...
Gravatar

#7 Batsy 14 år siden

#3 nej det bliver det ikke :)

Miller kan desuden afsløre, at titlen vil blive "Xerxes", og at historien vil foregå 10 år før "300" og omhandle slaget ved Marathon.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#8 Kruse 14 år siden

Jeg var sgu' godt underholdt af 300 i biografen for det den er. Et voldsorgie i effekter og slow-motion! Det er dog desværre ikke en film der vinder ved gensyn.

Jeg er dog frisk på en ny :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 14 år siden

300 var en klar 3/6'er for mig, men Snyder er da en interessant instruktør, så jeg giver uden tvivl denne en chance ligegyldig hvor dum end titlen bliver.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 KeddeK 14 år siden

Skal da klart ses! Man er vel en mand, og der var virkelig nogle fede kamp scener i 300.
Som #8 siger, ja så er det ikke en film man ser igen og igen, men var altså godt underholdt første gang jeg så den og så kunne den sagtens ses igen med gutterne over en øl og en pizza.
Ikke en Oscar vinder, men helt sikkert film som der også er brug for på markedet, og 300 var en af de rigtig gode af slagsen.

Har det sådan at hvis man ikke gør en film til mere end den er, så bliver man sjældent skuffet, og så kan knap så gode film altså også være god underholdning.
"Hvorfor spiser han ik' bare den skovsnegl?"

Skriv ny kommentar: