Den britiske skuespiller Ben Whishaw (“Parfumen: Historien om en morder”) blev tidligere på måneden bekræftet som værende en del af Bond-filmen “Skyfall”, dog uden at vi fik at vide, hvilken rolle han spillede.

Se også: Se Daniel Craig på “Skyfall”-settet.

Nu er det så kommet frem, at Whishaw vil indtage rollen som gadgeteksperten Q, der ikke har været at finde siden “Die Another Day” fra 2002, hvor John Cleese havde rollen. Før det havde Desmond Llewelyn rollen i 36 år indtil sin død i 1999.

I “Skyfall” bliver James Bonds forhold til M sat på prøve, da hemmeligheder fra M’s fortid dukker op til overfladen. Samtidig kommer MI6 under angreb, og Bond må finde og destruere truslen – uanset de personlige omkostninger.

Udover Whishaw medvirker også Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Albert Finney, Judy Dench som M og Daniel Craig som Bond i filmen, der instrueres af Sam Mendes og har premiere i slutningen af 2012.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 X&O 12 år siden

Jeg havde egentlig altid regnet med at Q ligeså stille kunne introduceres i den 3. af de nye film. Jeg håber dog de holder ham - eller rettere sagt hans gadgets - en del mere realistiske i tråd med de nye film.
Gravatar

#2 Leo DiCaprio 12 år siden

Jeg tror Sam mendes har helt styr på hvordan det skal forgå på en helt naturlig måde.

Men det bliver dog spændende med en helt ung q. Jeg kan ikke forstille mig det oppe i hovedet lige nu.
Gravatar

#3 mr. movie 12 år siden

#2 Det var også min første tanke :D han er da ikke hvidhåret :D men lad os nu se
Gravatar

#4 Slettet Bruger [3060598306] 12 år siden

Desmond Llewelyn var ikke hvidhåret, da han spillede Q første gang, men han var allerede ved at være en ældre herre.

Men ja, det bliver da interessant at se en ung Q og det er jo oplagt, at han bliver nødt til at være med, på et eller andet tidspunkt. :)
Gravatar

#5 Morpheus 12 år siden

Glæder mig rigtig meget til denne film, der stiller med et rigtig godt lineup af fede skuespillere. Mere Bond (især med Q) skader aldrig!
Gravatar

#6 muncken 12 år siden

Havde nu gerne set en skuespiller som Hugh Laurie i rollen som Q. Men det lyder spændende med en ung Q.
Min eneste krille er nok at Q altid har haft en faderlig rolle overfor 007 hvilket en Q der er over 10 år yngre jo naturligvis ikke kan have.

Men bestemt spændende
Gravatar

#7 Jb-film 12 år siden

Det originale koncept, det som forfatteren Ian Fleming skabte og som de fleste gamle film har fulgt, det svigtes med en yngre Q!
Gravatar

#8 Slettet Bruger [3060598306] 12 år siden

Jb-film (7) skrev:
Det originale koncept, det som forfatteren Ian Fleming skabte og som de fleste gamle film har fulgt, det svigtes med en yngre Q!

Hvilket koncept er det?
Gravatar

#9 Jb-film 12 år siden

utyske (8) skrev:
Hvilket koncept er det?


Spørgsmålet kræver vist ikke en større uddybning - læs Ian Flemings bøger, hvis ikke de gamle film er nok.
Gravatar

#10 Slettet Bruger [3060598306] 12 år siden

Jb-film (9) skrev:
Spørgsmålet kræver vist ikke en større uddybning - læs Ian Flemings bøger, hvis ikke de gamle film er nok.

Det er meget muligt, du ikke mener det kræver en større uddybning, men jeg kan ikke få øje på hvilket koncept der svigtes, selvom jeg har set de gamle film rigtigt mange gange.

Og hvis det er så nemt at uddybe, så burde det jo ikke tage dig mange minutter at uddybe det, i stedet for bare at glide udenom ved at henvise til noget så uspecifikt som "alle gamle film og alle bøger". :)

Skriv ny kommentar: