Melissa McCarthy forstår stadig ikke den hårde kritik af den nye “Ghostbusters”.

Det er over to år siden. Alligevel kan skuespiller Melissa McCarthy endnu ikke helt forstå, hvorfor den nye “Ghostbusters” floppede:

”Jeg ved ikke, hvorfor folk er bange for kvinder. Det er fascinerende for mig,” siger McCarthy til Yahoo.

Kritikken var voldsom i forhold til det nye kvinde-remake, hvor særligt én kritik gik igen:

”Hvis en film 35 år senere kan ‘ødelægge din barndom’, skal du ikke bebrejde os – så har du dine egne problemer.”

Den voldsomme kritik fik Screen Junkies til at lukke kommentarfeltet til deres honest trailer om “Ghostbusters” – læs om det her.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Gridlock 3 år siden

Hmm ja jeg er rigtig bange for stærke kvinder havde mareridt i flere år efter og ha set Robocop hende Lewis var alt for skrap til at mit skrøbelige sind kunne klare det.

Terminator 1 og 2 puha jo mindre nævnt om de film jo bedre man for jo helt PTSD af og se Sarah Conner gå efter de Terminators huu ha

Og Aliens 1 og 2 og til dels nummer 3 ja så truer den lukkede hver gang jeg ser Ripley sparke røv.

Mon ikke der et par andre nået så skrækkelige film derude hvor der de her frygtelige skræmmende stærke kvinder. :P

Gravatar

#12 Geekalot 3 år siden

Kan det være muligt, de bare ikke skal tage en tåbelig idé, også fuldføre den?
Gravatar

#13 Mejse 3 år siden

#12 var ideen tåbelig ? filmen kunne vel sagtens have været god, den var bare rigtig dårlig udført :D
Gravatar

#14 Hive 3 år siden

Jamen det er jo så dejligt nemt at give kvindehad skylden - i stedet for at kigge indad på det produkt, som man har leveret. Som nævnt andetsteds har film som Aliens og T2 i maaaange år været blandt de mest elskede actionfilm nogensinde produceret - og hører bestemt også til mine personlige favoritter. Og de er om nogen bygget op omkring stærke kvindelige figurer. En hel generation faldt desuden pladask for serien Buffy i 90'erne, hvor næsten samtlige stærke karakterer var kvinder. Verden har været klar på kvinder i hovedroller siden i hvert fald 80'erne - men som med alt andet forlanges der kvalitet.
Gravatar

#15 Gridlock 3 år siden

#14 Yup hvis historien og karakterende er der finder du næppe særlig mange folk der er imod filmen om der så er kvinder i hovedrollen eller ej.

Hvis vi tager Star Wars Clone Wars som et eksempel hvis kvindehadet var så stærkt som nævnt ville samtlige Fans hade Ahsoka selv i dag, og Leia pftt det eneste fans ville tænke om hende var at hun så godt ud i den bikini hun havde på i Return of the Jedi.

Men sådan er virkeligheden ikke Ahsoka blev en elsket karakter fordi hun voksede med serien og faktisk blev en temmelig habil karakter.
Samme med Leia hun voksede også fra starten og var en ganske glimrende karakter.

Samme med andre tv-serier som Transformers Prime, i starten var karakteren Miko noget så irriterende jeg og rigtig mange ville ikke ha synes det var noget stort tab hvis hun forsvandt fra showet PERMANENT.
Men gi hende et par sæsoner og hun er lige pludselig en rigtig fed karakter.

Eller hvad med Vasquez fra Aliens hvis hun var skrevet som en papirstynd karakter med et dårligt manuskript, ville ingen huske hende idag.
Men fordi hun var så pisse godt skrevet med et par gode one liners som for eksempel
"Hey vasquez have you ever been mistaken for a man? No have you?"
Samtidig med at bedste var den slags banter var ikke kun ensidigt hun fik også en igen lidt senere (noget man ikke ser så tit i nyere film og tv-serier hvor kvinder oftest for det sidste ord og aldrig for en ligne stikpille igen, som de lige har leveret)
Hudson: Right, right. Someone said "alien", she thought they said illegal alien and signed up!
Vasquez: Fuck you, man.
Hudson: Anytime, anywhere.

Igen gode karakter og god historie og så er de fleste af os fuldstændig ligeglad med om det er en kvinde eller mand der har hovedrollen.

Skriv ny kommentar: