Universal Pictures vil lave reboots af “Shrek” og “Puss in Boots”.

Det er blevet til fem animerede spillefilm. Fire gange “Shrek” og et spinoff – “Den bestøvlede kat”. Nu skal eventyr-franchisen genopfindes.

Det er “Despicable Me“-producenten Chris Meledandri, der har fået ansvaret for at finde på nye historier til trolden Shrek og katten Puss, skriver Variety.

Der bliver tale om et såkaldt ‘soft reboot’, der altså ikke bliver en decideret fortsættelse af de gamle film, men heller ikke noget afgørende nyt.

Således ønsker Meledandri at overtale Mike Myers (Shrek), Eddie Murphy (Donkey) og Antonio Banderas (Puss) til at vende retur i stemmerollerne.

De fem “Shrek”-film har til sammen solgt biograf-billetter for 1,4 milliarder dollars.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 KeeZ 5 år siden

Nej nej nej nej nej... stop nu med de reboots!
Det er fandme en syg mani Hollywood har fået >_<
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Det giver mig lidt en dårlig smag i munden hver gang man siger reboot, men det er måske også fordi det nærmest bruges om alt.

Der en ikke brug for nogen reboot, men bare fortæl nye historier med de eksisterende eller nye karakterer i det samme univers.

Men alt der kan give os mere Mike Myers, det stemmer jeg for. Håber han også snart kommer tilbage i en større live-action rolle **host** Austin Powers **host**. Det var en dejlig overraskelse at se ham i Bohemian Rhapsody.

Skriv ny kommentar: