Guillermo del Toro er en travl mand, der lige nu har projekter planlagt indtil 2017 – og måske længere ude i fremtiden.

Ud over at være optaget i de næste fem år på de to “Hobbitten”-film har del Toro indgået et samarbejde med Universal omkring fire nye projekter, som han skal være instruktør på.

Det forventes, at Del Toro, efter “Hobbitten” er i kassen, vil kaste sig over projektet “Drood”, der baseres på en roman af Dan Simmons. Filmen forestiller sig, at forfatteren Charles Dickens efter en togkatastrofe, som han i virkeligheden var involveret i, kastes ud i Londons underverden og bliver morder, før han skriver sin sidste roman, “The Mystery of Edwin Drood.”

Efter “Drood” forventes det, at Del Toro vil lave en film om Frankenstein, efterfulgt af nye udgaver af Robert Louis Stevensons “Dr. Jekyll and Mr. Hyde” og Kurt Vonneguts “Slaughterhouse-Five”.

Samtidig er Universal interesseret i at få Del Toro ombord på en kommende film baseret på H.P. Lovecrafts “At the Mountains of Madness”. Desuden skal instruktøren fungere som producer på en filmatisering af David Moodys apokalyptiske roman “Hater” og den gotiske romance “Crimson Peak”, som del Toro også skriver manuskript til sammen med sin “Mimic”-samarbejdspartner Matthew Robbins.

Og som om det ikke skulle være nok, venter Del Toro også på grønt lys til at kunne gå i gang med “Hellboy III”, der skal afslutte sagaen om den røde helvedeshævner.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 DemoMan 14 år siden

Det var sgu meget!:-D Men planerne ændrer sig nok lidt undervejs..
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#2 BN 14 år siden

Ud over at være optaget i de næste fem år på de to "Hobbitten"-film


"Fem år"??? ..... Snakkede de ellers ikke om at de to film skulle have premiere i hhv. december 2011 og december 2012? Det giver da kun fire år. Sørg for alt i verden for, at vi ikke skal vente endnu længere, hr. Del Toro!

Please.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 Ceepa 14 år siden

#2 Der kommer helt sikkert også extended osv... Hvilket de skal tilbage til NZL for at skyde nogle ting igen efter de egentlig har haft premiere... Det forestille jeg mig i hvert fald... hehe
Gravatar

#4 AkA 14 år siden

Glæder mig som et lille barn til at se; Hellboy II: The Golden Army, i biffen i aften! Bliver så lækkert, har kæmpe forventninger til filmen. :D
Gravatar

#5 loki 14 år siden

Hold dig væk fra Slaughterhouse-Five you overrated director hack...
www.peakoil.dk
Gravatar

#6 filmz-loke76 14 år siden

Han bliver sku da hypet som den næste Jesus ham del toro. Klart er Pan en af de bedre film i mange år, men han har altså også lavet noget bras. Hellboy II har da fede creatures, men historien og skuespillet er sku en tynd kop the. Håber Jackson holder ham i en stram snor på Hobitten. Mimic, Blade II og Hellboy I er heller ikke just mesterværker.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 filmz-demigod 14 år siden

Lyder som en masse spændende projekter, men håber ikke at han bare.. hmm.. ja, hvad siger man.. Laver dem, bare for at lave dem/for at tjene dollars.. Håber han giver sig tid til at udtænke nogle geniale manuskripter, vælge skuespillere osv.
Gravatar

#8 moulder666 14 år siden

#6 Fair nok, Blade 2 er bestemt ikke noget mesterværk, (mildt sagt) men Hellboy 1 til gengæld synes jeg er voldsomt undervurderet. Den sorte humor og stemningen holder hele vejen igennem i mine øjne.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 rubberdub 14 år siden

Synes det lyder som nogle rigtig spændende projekter, og kan ikke lade vær med at se frem til dem. Er stor fan af både Dan Simmons og Kurt Vonnegut, vist i a Donni Darko, er baseter på en Vonnegut?
Håber virkelig han ligger noget kærlighed i de film, mere Pan's Labyrint, tak...
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#10 filmz-loke76 14 år siden

#8

Jeg synes kun at Hellboy filmene bliver reddet af del toros geniale creatures (især part II). Skuespillet er mildest talt middelmådigt, og synes humoren virker forceret, klichefyldt og malplaceret.. Bare min mening :)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: