Mexicanske Guillermo del Toro, der tidligere har instrueret “Pans labyrint” og “Hellboy”-filmene, har længe udtrykt et ønske om, at ville lave endnu en tegneseriefilmatisering. Det ønske ser nu ud til at gå i opfyldelse, da Warner Bros. har været imponeret over del Toros arbejde med filmen “Pacific Rim”.

Se også: Plakat til Guillermo del Toros “Pacific Rim” viser mega-robot.

Warner Bros. ejer tegneseriegiganten DC-Comics, og mediekoncernen har efter sigende givet del Toro mulighed for at lave en film bygget på superhelteuniverset fra DC-Comics. Med rygter om en kommende filmatisering af “Justice League” ville det derfor være oplagt, at den mexicanske instruktør ville vælge netop dette projekt.

Del Toro menes dog at have en anden idé. I stedet for at instruere en film med Superman og Batman vil del Toro kombinere en række af DC’s magiske og monstrøse figurer i en splinterny historie. Titlen til den nye film er på rygtebasis “Heaven Sent”. I filmen vil karakterer som Hellblazer, Swamp Thing, The Spectre, Deadman, Phantom Stranger og mange flere skabe et karakter-mashup, der skal kunne konkurrere med netop “Justice League” og Marvels “The Avengers”.

Et af del Toros varemærker kan dog ende med at blive et problem for “Heaven Sent”. Instruktørens tidligere film har ofte været dystre og mørke, og materialet til “Heaven Sent” ser ud til at have samme karakteristika, hvilket kunne ende med at betyde, at filmen ikke får grønt lys. Dette har allerede én gang været tilfældet for del Toro med den stort opsatte “At the Mountains of Madness”, som blev annulleret, fordi filmen var alt for mørk i forhold til dens store budget.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#31 Hr. Nielsen 9 år siden

Riqon (18) skrev:
Det tyder på, at man netop foretrækker kvantitet frem for kvalitet, effekter frem for sjæl, eksplosioner frem for drama.
Aha, det er jeg da glad for at du kan oplyse mig om....Fuck, hvor har jeg taget fejl og ladet mig narre af hvad jeg troede var kvalitet....Gælder det også andre genrer, for så vil jeg smide min serie The Wire ud med det samme....Pudsigt nok er netop The Avengers og 3 ud af 4 X-Men film af en ofte højere kvalitet end gennemsnittet af film i genren......Nå, din mening er din, selv om jeg finder den forkert.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#32 Riqon 9 år siden

Thomas E. Nielsen (31) skrev:
Aha, det er jeg da glad for at du kan oplyse mig om...


Nogen må jo lede dig lidt på vej i denne komplicerede verden :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#33 Ispep 9 år siden

Riqon (18) skrev:
effekter frem for sjæl, eksplosioner frem for drama.


Det er da så sandelig også superhelte film, og ikke "dramaer". Vil du se drama som drama, så kan jeg anbefale en del. Din forståelse af X-men universet fatter jeg intet af.

Riqon (32) skrev:
Nogen må jo lede dig lidt på vej i denne komplicerede verden


Gravatar

#34 Hr. Nielsen 9 år siden

Riqon (32) skrev:
Nogen må jo lede dig lidt på vej i denne komplicerede verden
Tak er kun et fattigt ord:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#35 drstrange 9 år siden

Hahahahaha
Tidligere kendt som Nafie

Skriv ny kommentar: