Mexicanske Guillermo del Toro, der tidligere har instrueret “Pans labyrint” og “Hellboy”-filmene, har længe udtrykt et ønske om, at ville lave endnu en tegneseriefilmatisering. Det ønske ser nu ud til at gå i opfyldelse, da Warner Bros. har været imponeret over del Toros arbejde med filmen “Pacific Rim”.

Se også: Plakat til Guillermo del Toros “Pacific Rim” viser mega-robot.

Warner Bros. ejer tegneseriegiganten DC-Comics, og mediekoncernen har efter sigende givet del Toro mulighed for at lave en film bygget på superhelteuniverset fra DC-Comics. Med rygter om en kommende filmatisering af “Justice League” ville det derfor være oplagt, at den mexicanske instruktør ville vælge netop dette projekt.

Del Toro menes dog at have en anden idé. I stedet for at instruere en film med Superman og Batman vil del Toro kombinere en række af DC’s magiske og monstrøse figurer i en splinterny historie. Titlen til den nye film er på rygtebasis “Heaven Sent”. I filmen vil karakterer som Hellblazer, Swamp Thing, The Spectre, Deadman, Phantom Stranger og mange flere skabe et karakter-mashup, der skal kunne konkurrere med netop “Justice League” og Marvels “The Avengers”.

Et af del Toros varemærker kan dog ende med at blive et problem for “Heaven Sent”. Instruktørens tidligere film har ofte været dystre og mørke, og materialet til “Heaven Sent” ser ud til at have samme karakteristika, hvilket kunne ende med at betyde, at filmen ikke får grønt lys. Dette har allerede én gang været tilfældet for del Toro med den stort opsatte “At the Mountains of Madness”, som blev annulleret, fordi filmen var alt for mørk i forhold til dens store budget.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 KasperBS 9 år siden

Kunne rigtig godt lide "Pan's Labyrinth"
Hellboy fangede mig slet ikke og derfor fik jeg heller ikke set 2eren.
Gravatar

#2 Riqon 9 år siden

Jeg forstår ikke helt denne nye trend med ensemblefilm...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Kiksmann 9 år siden

Drop projektet og lav Deadman i stedet for, det kunne være sejt. Eller The Spectre. Mange af de nævnte helte er jo ikke lige så kendte mere. Har Spectre egentlig sin egen serie mere?
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 9 år siden

Jeg ser gerne alt hvad Del Toro laver... ikke alt har været lige fantastisk, men han har sateme en fantasi samt en fornemmelse af det visuelle som er helt unik.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 BN 9 år siden

Riqon (2) skrev:
Jeg forstår ikke helt denne nye trend med ensemblefilm...


+1
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 cunninglinguist 9 år siden

Det er så trist med At the mountains of madness, det er jo ikke fordi bogen er en happy-go-lucky solstråle historie han pludselig har gjort dyster og mørk. Desværre har de store selskaber ingen tillid til publikum :(
Gravatar

#7 PredatorX 9 år siden

Jeg elsker Hellboy 1 og 2 og hans tilgang til practical effects. Giv endeligt manden mere arbejde.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#8 fish 9 år siden

hvad med hellboy 3, får vi nogensinde den, ellers gider han slet ikke det univers længere
Gravatar

#9 watser 9 år siden

#6 På trods af den enorme pop-culture inflydelse som Lovecraft har haft (der er referencer overalt til hans værker), så har ingen faktisk turde tackle ham på film. Hvorfor?
Gravatar

#10 Gasivodo 9 år siden

H P Lovecraft! Hvem i alverden ku' ellers, Cronenberg?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: