Harrison Ford har nu officielt sluttet sig til filmatiseringen af Orson Scott Cards sci-fi-roman, “Ender’s Game”, fra 1985. Udover Ford er også Ben Kingsley, Abigail Breslin (“Little Miss Sunshine”) og Hailee Steinfeld (“True Grit”) blevet tilføjet rollelisten.

Se også: Harrison Ford rygtes til “Ender’s Game”.

Den futuristisk fortælling vil følge en begavet ung computerspiller med en næsten overnaturlig evne for strategi og logistik, som bliver ansat af regeringen til at hjælpe med bekæmpelsen af en insekt-lignende fremmed race.

Ford skal spille Oberst Hyrum Graff, som træner rekrutterne på et elite militær-akademi. Deriblandt hovedrollen Ender, der spilles af Asa Butterfield (“Hugo”).

“Ender’s Game” instrueres af Gavin Hood (“X-Men Origins: Wolverine”) med henblik på premiere i foråret 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 PredatorX 10 år siden

Erhm, det lyder som Stargate Universe? Just saying...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#2 Yossarian 10 år siden

#1 Eftersom "Ender's Game" blev udgivet i 1985 tror jeg mere det er omvendt.

Kunne blive en rigtig god film hvis udført rigtigt, bogen var en fornøjelse af læse. Yderst positiv nyhed, udover valget af instruktør. Men det er trods alt for tidligt at dømme ham.
Gravatar

#3 dslacker 10 år siden

Æh - Nej det lyder som Starship Troopers, men hvor den er en mere eller mindre ironisk kommentar til fascisme, så er Enders Game mere hen i retning af en beskrivelse af et Messias kompleks og dettes konsekvenser. Har intet med hinanden at gøre.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: