Moon Knight MCU serie Daniel Radcliffe / Filmz.dk

Harry Potter-stjerne i spil til hovedrolle i MCU-serie


Daniel Radcliffe er én af kandidaterne til MCU-hovedrollen i “Moon Knight”.

Marvel Studios og MCU-chef Kevin Feige leder efter “Moon Knight”-hovedrollen som Marc Spector i den kommende Marvel-serie på Disney+.

Tidligere har det været fremme, at Zac Efron har været i spil til rollen som Marc Spector – læs om det her.

Efron passer således på den jødiske profil, som Marvel søger til den jødiske Marvel-karakter.

Det samme gælder “Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe, der er jødisk på sin mors side, skriver Full Circle Cinema.

Således er Daniel Radcliffe én af de skuespillere, som Kevin Feige og Marvel-toppen overvejer som Marc Spector.

Det er “The Umbrella Academy”-skaber Jeremy Slater, som skriver “Moon Knight” til Disney Plus.

Læs også ‘MCU-rygte: Varulv med i Marvel-serie – kan tease Blade‘.

 Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Så de skal simpelthen være praktiserende inden for den religion for at spille en karakter der tilhører den religion? Det er ikke nok at de har det udseende og spiller karakteren på den måde der søges.

Men det har jo været fremme før.
Jeg gad egentlig godt vide når man har en kristen karakter, hvor mange gange har man så aktivt ledt efter en kristen skuespiller.

Men jeg ved heller ikke om hvor lang deres short-list er, og om det er Marvel der udelukkende søger jøder, eller det bare er de to som tilfældigvis er jøder og det bare er filmz, der sætter fokus på det for at generere kliks. Det ville ikke være første gang ;-).
Gravatar

#2 Nagash 1 år siden

#1 - Nej, det er åbenbart ikke et krav at være praktiserende jøde. Radcliffe er bare søn af en jøde, men tydeligvis ikke praktiserende. Her sakset fra mandens wiki:

In a 2012 interview, Radcliffe stated: "There was never [religious] faith in the house. I think of myself as being Jewish and Irish, despite the fact that I'm English."[15] He has stated: "We were Christmas tree Jews",[134] and that he is "very proud of being Jewish".[118][135] In 2012, Radcliffe was quoted as saying: "I'm an atheist, and a militant atheist when religion starts impacting on legislation",[136] though in a 2009 interview, he stated, "I'm very relaxed about [being an atheist]. I don't preach my atheism, but I have a huge amount of respect for people like Richard Dawkins who do. Anything he does on television, I will watch".[137][138]

In a 2019 interview Radcliffe described himself as "agnostic leaning toward atheism".[139]

Skriv ny kommentar: