Filmproducer Harvey Weinstein går nu med til et forlig i civil retssag – 25 millioner dollars skal fordeles imellem en række kvinder.

Et civilt søgsmål imod den #MeToo-anklagede Oscarvinder Harvey Weinstein fører nu til et forlig til en værdi af 25 millioner dollars, skriver The New York Times.

En lang række kvinder fra USA, Canada, Storbritannien og Irland har sammen sagsøgt Weinstein for flere seksuelle overgreb.

Nu har parterne indgået et forlig i det civile retssystem til 168 millioner kroner i alt.

Det er dog ikke Harvey Weinstein, der selv skal betale, men derimod forsikringsselskaber tilknyttet The Weinstein Company.

Samtidig skal Harvey Weinstein med aftalen ikke indrømme, at han er skyldig i de mange overgreb.

Læs også ‘Milliardær dømt for simuleret oralsex – 393 millioner kroner i erstatning til filmassistent‘.

Harvey Weinstein skal til næste år igen i retten som anklaget i en kriminalsag om seksuelle overgreb.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 4 år siden

Imponerende han slipper så billigt. Ikke en krone selv og ingen indrømmelser. Shit, han må have nogle gode advokater. Håber strafferetten kan slå hårdere ned på ham end civilretten kan. En offentlig anklager går vel næppe med til så mildt et forlig.
Gravatar

#2 Mads47 4 år siden

Sørgeligt at en mand som ham undgår nogen form for straff.
Gravatar

#3 Nagash 4 år siden

Mads47 (2) skrev:
Sørgeligt at en mand som ham undgår nogen form for straff.

Det ved vi jo ikke endnu. Dette forlig er jo civilret. Strafferetten følger jo senere. Håber på de slagter ham for hårdt.
Gravatar

#4 dundas 4 år siden

Håber han bliver smidt hen et sted hvor mørket og store stærke mænd hersker i de halvtomme celler.
Gravatar

#5 Mads47 4 år siden

#3 altså jeg mente her og nu. Men min tiltro til det amerikanske retssystem er yderst begrænset. Jeg håber virkelig inderligt at denne mand ikke kryber is uden om som den orm han er.

Skriv ny kommentar: