Til næste år slutter “Game of Thrones” efter sin ottende sæson. Hvad gør HBO så? Svaret er spinoffs. Hele fire af slagsen, så kampen om tronen kan fortsætte i det uendelige.

Se også: ”Game of Thrones”-forfatter har foreslået crossover med “Westworld”

Det er Eonline, der bekræfter, at HBO ikke blot arbejder på et enkelt spinoff som afløser for “Game of Thrones”, men derimod hele fire projekter.

Forfatteren til bøgerne bag “Game of Thrones”, George R.R. Martin, er med i en manus-gruppe, som skal skabe de nye sidehistorier til det omfattende univers.

Han får hjælp fra “Kong: Skull Island”-forfatter Max Borenstein, Brian Helgeland (“Mystic River”), Jane Goldman (“Kick-Ass”) og “Mad Men”-forfatteren, Carly Wray.

Sæson 7 af “Game of Thrones” får premiere d. 17. juli.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

Ville også være tosset at stoppe med det, når det er deres hoved show, og blandt de bedste serier i verden :)
Gravatar

#2 kblood 4 år siden

Ja, Game of Thrones kan vidst godt holde til at blive kogt lidt suppe på.
Gravatar

#3 origin 4 år siden

Bare se at få de bøger færdige.. Så kan alt det andet godt vente lidt
Try sticking your head up your ass.. See if it fits
Gravatar

#4 kblood 4 år siden

#3 Jeg tror nu heller ikke deres planer er at starte disse serier før de har gjort det.
Gravatar

#5 Mejse 4 år siden

#4 hvorfor i alverden skulle bøgerne være relevante for hvornår de starter deres spinoff serier ? realistisk set går der jo 10 år eller noget i den dur før de 2 sidste bøger er udkommet
Gravatar

#6 kblood 4 år siden

#5 Jeg tror ikke du skal regne med at HBO venter på det. De er allerede begyndt at ændre på historien, og de har allerede udmeldt præcis hvor mange afsnit der er tilbage.
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 nok mig der har misforstået hvad du mente så for jeg siger jo de ikke venter jeg har forstået det du siger som at de venter men du svaret på #3 anden del med at så kan det godt vente lidt :P bare lidt generel forvirring alt det der er jeg godt klar over og vi er enige
Gravatar

#8 kblood 4 år siden

#7 Det jeg mener at de ikke venter på er at bøgerne bliver skrevet færdigt. De har planlagt hvordan de afslutter deres Game of Thrones serie, og så vil de følge op på den med spin offs bagefter.
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

yes yes det forstod jeg godt :) misforståelsen var bare at jeg troede du kommenteret på #3 første del ikke anden det du skriver nu er jo det eneste der giver mening at gøre derfor jeg var forvirret
Gravatar

#10 kblood 4 år siden

#9 Ahh, godt. Ja, jeg troede du mente at de ikke ville vente med spin offs og at du troede jeg mente det samme. Nu kan det jo nok nemt blive prequels of sådan, men jeg tror nu stadigt at de venter.

Skriv ny kommentar: