Henry Cavill har været meget igennem de seneste måneder, men heldigvis oplever han nu noget af en optur efter at skulle anføre en “Warhammer 40,000”-franchise hos Amazon.

Man kan slå Cavill af benene, men han vil tilsyneladende altid komme op igen, klar til at kæmpe videre. Efter først at have afsluttet sin tørn som Geralt of Rivia i Netflix’ “The Witcher” og siden at have mistet rollen som Superman i James Gunn og Peter Safrans nye DC-univers – to roller, som lå skuespillerens hjerte utroligt nært – skal Cavill nemlig stå bag en “Warhammer 40,000”-adaptation hos Amazon Studios.

Læs også: “James Gunn skriver ny ‘Superman’-film: Henry Cavill vender officielt ikke tilbage”

Her skal stjernen både lede an i og agere executive producer for franchisen, som vil strække sig over både film, serier og sandsynligvis også spil og animation. Det rapporterer Deadline.

“Warhammer 40,000” er et utroligt elsket krigsspil med et enormt univers, som foregår i en fjern fremtid, hvor en menneskelig civilisation plages af aliens og overnaturlige væsner.

Cavill, der naturligvis har været en stor fan af universet siden barns ben, fortæller ifølge Deadline, at han med sin rolle i den kommende franchise er “et skridt tættere på at få en livslang drøm til at gå i opfyldelse.”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: