Vi får mere “The Witcher”, men det kommer med sin pris.

Netflix har netop givet os et vaskeægte “vil du have den gode eller den dårlige nyhed først?”-dilemma.

Vi starter med den gode. “The Witcher” får officielt en fjerde sæson på streamingtjenesten – også selvom Sæson 3 af den succesfulde fantasy-serie ikke får premiere før sommeren næste år.

Der er dog ingen vej rundt om den dårlige nyhed. Henry Cavill lægger sværdet fra sig, når han er færdig med sine Sæson 3-eventyr. Det gør karakteren, han spiller – eller spillede – dog ikke.

Liam Hemsworth, der er bedst kendt for sin tid i “The Hunger Games”-franchisen, overtager nemlig rollen som witcheren Geralt of Rivia. Det har den australske skuespiller selv annonceret på et Instagram-opslag. Ligeledes har Cavill takket af for sin tid i Geralts rustning med sit eget opslag, som du kan se her.

Nyheden kommer ganske kort efter, at Cavill selv annoncerede sit comeback i rollen som den ikoniske DC-superhelt Superman, som han første gang bestred i 2013 i Zack Snyders “Man of Steel”. Om hans genoptagne forpligtelser som den blåklædte superhelt har noget at gøre med hans fratræden fra rollen som the White Wolf – en rolle, som stod hans hjerte utroligt nært – ved vi ikke.

Læs også: “Henry Cavill bekræfter: ‘Jeg er tilbage som Superman'”

Inden vi kan se Cavill på sin sidste “The Witcher”-færd, får vi den 25. december prequel-miniserien “The Witcher: Blood Origin”, der over fire episoder fortæller os historien om skabelsen af den første witcher.Vis kommentarer (1)

#1 raylewis 1 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: