Filmz har ekstraordinært fået lov til at sende to af vores læsere – en i Aarhus og en i København – med tre af deres venner til en eksklusiv fanvisning af Marvels “Captain America: The Winter Soldier” før alle andre.

Se også: Vind med Filmz: Tag tre venner med til Captain America før alle andre

I den forbindelse bad vi de interesserede om at indsende en grafik, et billede, en udklædning eller noget helt fjerde med et Marvel-tema for at bevise, at de var Filmz’ største Marvel-fan. Det er så her, du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for din hjælp til at udvælge Filmz’ største Marvel-fan.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på vores Facebook-side og ‘Synes godt om’ dit yndlingsbidrag. Det billede fra Aarhus og København med flest likes vil så få muligheden for at se den længeventede Marvel-film før alle andre. Afstemningen lukker d. 19 marts klokken 18.00.

Se de ti kandidater og stem på din favorit her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Dolle19 10 år siden

ev nåede ikke at komme med. havde ellers rodet med det her.
http://gyazo.com/1708141c95225fa801d3e71820e2b637

Marvel all the way.
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 Kviesgaard 10 år siden

#1

Nu kan det til tider også være meget tidskrævende, at få strikket sådanne billeder sammen. For mit eget vedkommende startede jeg fredag aften og sendte mit bidrag mandag eftermiddag kl. 13.30. Kun en halv time før, end jeg skulle møde på arbejde. Med andre ord, så gik det meste af weekenden med, at få bikset billedet sammen ( kun afbrudt af pilates, styrketræning og Castlevania: Lords of Shadow 2 ).


Bagefter står jeg så og tænker på alle de ting, jeg gerne ville have rettet og ændret på i billedet, men tiden var bare ikke til det. Så må tiden vise, om anstrengelserne bærer frugt eller ej.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Geekalot 10 år siden

Dc all the way :)

Skriv ny kommentar: