“I Know What You Did Last Summer” følger i fodsporene på “Scream” med en genoplivning af franchisen undervejs.

Der er 25 somre siden vi sidst så Jennifer Love Hewitt og Freddie Prinze Jr. kæmpe for livet, efter en mystisk fisker med en krog som sit udvalgte våben for anden gang havde udset sig deres karakterer som sine mål.

Nu ser det ud som om, de endnu engang kommer i en sindssyg seriemorders sigtekorn. Ifølge Deadline er de to stjerner under forhandlinger om en ny film i “I Know What You Did Last Summer”-franchisen.

Filmen instrueres af Jennifer Kaytin Robinson, der har instrueret Netflix-filmen “Do Revenge” og været med til at skrive “Thor: Love and Thunder”. “M.F.A.”-forfatteren Leah McKendrick skriver slasheren med udgangspunkt i en idé fra hende selv og instruktøren.

Den kommende film er ikke et reboot eller remake, men derimod en direkte fortsættelse af de to første titler i serien. Med Prinze Jr. og Hewitt tilbage er Sonys planer, at stafetten skal gives videre til en ny generation af potentielle ofre – ganske ligesom vi så det i “Scream” (2022).

De to slasher-filmserier har da også mere end bare deres horror-subgenre til fælles. Kevin Williamson er nemlig forfatteren bag den første film i begge (samt 2’eren og 4’eren i “Scream”-serien), og han er dermed i høj grad medansvarlig for slasher-populariteten i 90’erne og de tidlige 00’ere.

Du kan se den intense trailer til “Scream VI” lige her.

Hvornår vi skal forvente at se den endnu titelløse “I Know What You Did Last Summer”-fortsættelse, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: