Til trods for at instruktøren Baz Luhrmann fik brugt et budget på hele 160 mio. dollars på produktionen af sit biografaktuelle epos “Australia”, som 20th Century Fox desuden forsøger at få med i Oscar-ræset, er filmen ikke den store økonomiske succes blandt publikum.

Efter næsten fem uger i biograferne i USA har “Australia” kun omsat for 44 mio. dollars samt blot 19 mio. dollars på det internationale marked.

Der har været spekuleret i, om det dårlige resultat kan skyldes, at filmen har været tilgængelig i ulovlige bootleg-udgaver på nettet, hvorfor publikummet har svigtet i biografsalen. Dette viser sig nu ikke at være tilfældet.

The Sydney Morning Herald kan rapportere, at efterspørgslen på piratudgaver af “Australia” på BitTorrent-sider lader til at være meget lav. En del mener, at den primære grund til filmens skuffende modtagelse skyldes, at filmen med sine tre timer simpelthen er for lang for manges smag, og at den har modtaget for mange lunkne anmeldelser.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [2200704280] 15 år siden

Med andre ord: At filmen simpelthen er for dårlig.
(Jeg har ikke set, og har da heller tænkt mig at gøre det.)
PLEASE DELETE THIS ACCOUNT!
Gravatar

#2 BN 15 år siden

Hahaha, så kan en film vist ikke få dårligere reklame! :-D
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 elwood 15 år siden

Ung teenager på Piratebay: "ahh girls gone wild 6"

Downloading....

Ung Teenager: ahh så skal der satme ses hudfilm.. klik.... HVAD! Australia! Det var ikke det jeg havde forventet!.... Hey Hugh Jackman i bar overkrop... Cool.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 tranberg 15 år siden

#1
hvis du ikke har set den, så lad vær med at tal om den.
Filmen er fantastisk, anmelderne er dårlige. Det er nok længden fremfor kvaliteten, der skræmmer folk væk. Synd, det er en fremragende film.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

#4 -

Der er jo åbenbart nogen der mener den er dårlig, hvis anmeldelserne er dårlige. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Ash 15 år siden

#3 Okay ... haha?

Det er heller ikke en film der får mine penge, eller noget jeg gider downloade, for den sags skyld. Den har bare slet ikke vakt min interesse, måske er det fordi traileren får filmen til at ligne en australsk udgave af Pearl Harbor.Gravatar

#7 filmz-yoshimura 15 år siden

#4 Det er nok ikke længden, der skræmmer anmelderne - de er vel hærdede, hvad den slags angår.

Hvis alle anmeldere er enige om, at den er lidt halvlunken, så er det nok ikke anmelderne, der er "noget galt med". Fred være med, at du synes den er god, men indtil videre peger flertallet af de anmeldelser og kommentarer, jeg er stødt på, i retning af, at det ganske enkelt ikke er nogen særlig vellykket film (på flere planer).

Men alle har jo ret til sin mening :o)
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#8 Skeloboy 15 år siden

Men Beverly Hills Chihuahua strøg til tops på trods af dårlige anmeldelser...så jeg tror faktisk lidt det er længden, der har gjort, at folk ikke kommer i biffen. Sikkert også dårlig reklame og et ikke alt for interessant emne. Selvfølgelig har anmeldelserne ikke hjulpet, men mange film har været en økonomisk succes med dårlige anmeldelser
Gravatar

#9 filmz-Kadann 15 år siden

#9 -

Den har vel også børne-faktoren, blandet med juleferie-faktoren. :)

Edit: Ehm, der var vist lige nogle indlæg der byttede plads.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 gi-jones 15 år siden

Det er i hvert fald synd hvis folk holder sig væk pga. længden.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: