I Marvels sammensluttede superhelteunivers, som tegneseriegiganten er ved at støbe sammen i form af filmen “The Avengers” – omhandlende Iron Man, Thor, Hulk og Captain America – gæsteoptræder heltene af og til i hinandens film, deriblandt har Samuel L. Jackson haft rollen som det sammenbindende led i form af S.H.I.E.L.D.-lederen Nick Fury.

Se også: Første kig på tegneseriehelten “Thor”.

Men hvad med Robert Downey Jr. og Iron Man? Hvad vil der nu efter “Iron Man 2” ske med jernmanden, inden “The Avengers” bringer alle heltene sammen i 2012? Tilsyneladende intet.

Instruktøren af begge film om Iron Man, Jon Favreau, har i et interview afsløret, at Tony Stark ikke vil dukke op i hverken “Thor” eller “Captain America”, ligesom Fury, der heller ikke vil være at finde i “Thor”.

Det betyder dog ikke, at Stark-klanen ikke vil være at finde i “Captain America”, hvor Tony Starks far Howard Stark – der også medvirkede i “Iron Man 2” – vil have en rolle.

Se også: Marvel satser på billige stjerner til deres superheltefilm.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-Claudius 14 år siden

Downey har da allerede lavet sin cameo i (den i øvrigt meget kedsommelige) Hulk film med Edward Norton. Han har med andre ord allerede udtjent sin værnepligt i Marvels superhær.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#2 Eat this 14 år siden

Fint med mig bare han er med i The Avengers
Gravatar

#3 Chrisenry 14 år siden

#1 - Og i Wolverine

Ikke desto mindre er det egentlig lidt ærgerligt. Jeg synes det er ret unikt og faktisk ret fint at filmene bindes sammen gennem disse "cameos". Det hjælper bestemt med til at etablere den enkelte films univers som en del af et større.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#4 KeepEvolving86 14 år siden

Gode nyheder. Det skal jo heller ikke kun handle om Tony "Downey" Stark. Ikke fordi at jeg har noget imod ham men hvis de gerne vil være tro til universet og expand det skal de jo helst ikke få en helt til at stjæle hele billedet. Regner med at eller Håber på at de gør det ordentligt. Og ud fra de billeder som jeg har set af Thor og Capt. America ser det nogenlunde fornuftigt ud. Selvom jeg synes at Chris Evans er en fejl casting imo. Men har før taget fejl.

Skriv ny kommentar: