Man skulle tro, at de har set hver sin film. Jakob Stegelmann – kendt fra Troldspejlet på DR – skamroser “Hobbitten: Femhæreslaget” i sin anmeldelse i Filmmagasinet Ekko. Filmz’ anmelder, Morten Vejlgaard Just, har derimod set den dårligste film i trilogien om “Hobbitten”.

Se også: ”Hobbitten”-trilogien er den dyreste nogensinde

”Forrygende afslutning på Peter Jacksons efterhånden mangeårige romance med Tolkiens univers,” skriver Stegelmann.

Filmz’ anmelder har derimod ingen kærlige følelser tilbage for Peter Jackson: ”Det er forbi, du får ringen tilbage, Peter. Jeg slår op,” skriver Morten Vejlgaard Just.

Jakob Stegelmann har store roser til filmens effekter og instruktøren: ”Han forstår effekterne og deres brug bedre end de fleste instruktører, og han blander de forskellige effektkategorier, så de smelter sammen til en velfungerende helhed,” skriver han.

Disse imponerer dog ikke Filmz’ anmelder: ”Et trist ‘First person shooter’ ledet af monotone Thorin, der sværdhugger sig igennem et uendeligt antal alt for computerflotte orker,” skriver Just.

Hvem, synes du, har ret?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 Lauzzy81 7 år siden

Jakob Stegelmann for the win :)
Gravatar

#2 cain 7 år siden

Lauzzy81 (1) skrev:
Jakob Stegelmann for the win :)


http://i290.photobucket.com/albums/ll270/sweetchin...


Tror også jeg holder mig til Stegelmann.
Gravatar

#3 MaxXDk 7 år siden

Hvis jeg skulle vælge en af de to .. Så må det være Stegelmann ... Er et sted imellem de to, men dog mere til den ret så positive side .. :)
One mans evil can become the curse of all...
Gravatar

#4 KasperBS 7 år siden

Jeg kunne rigtig godt lide begge Hobitten film. Syntes bedst om 2eren og glæder mig til at se 3eren. Kan ikke helt se hvordan PJ skulle have gjort det bedre. Hvad havde folk forventet, historien er jo ikke af samme kaliber som Ringenes Herre.
Gravatar

#5 Peteryde 7 år siden

Synes det virker som om mange PJ fans er blevet trådt over fødderne. Jeg er en af dem ikke imponeret over hobbitten filmene. Men nok mest pga de er alt for lange og virker meget ligegyldige. Men flot er de da.
Tror det kunne have været mere storslået og fedt. Hvis nu kun det var en film på 3-4 timer.
Har ikke læst bogen.
Gravatar

#6 von Engelhardt 7 år siden

Det er også to forskellige mennesker, der har set filmen. Jeg elsker Stegelmann. Det går tilbage til de gode gamle dage med Troldspejlet. Jeg er tryg hos ham. Jeg tror på det, han siger om filmen. Men jeg tror også på hvad Morten Vejlgaard Just siger om filmen. Jeg er enig i mange andre anmeldelser, han har skrevet. De har bare to forskellige sæt indstillinger og forventninger til filmen. Det er da ikke noget nyt, at kæmpe film kan polarisere?
Glæder mig til at se filmen...
Gravatar

#7 Jach 7 år siden

Må indrømme, at det er 50/50 om/hvor enig jeg er med Filmzs forskellige anmeldere, men har dog kun været uenig med mesteren Stegelmann når han taler om nået jeg ikke har interesse for.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#8 Lawman 7 år siden

Rimelig tynd nyhed. Kommer der endnu én om en time, som omhandler at Morten Vejlgaard Just er uenig med Empires anmelder, og at det er som om de har set to helt forskellige film?

Nyheden fik mig dog til at læse Jakob Stegelmanns anmeldelse som jeg ikke lige havde set, og så skinner forskellen på en god anmelder og en dårlig anmelder virkelig igennem. Hvor Jakob Stegelmann kommer med gode argumenter for dette og hint, virker Morten Vejlgaard Just mere interesseret i at skrive "sjove gloser" og inddrage irrelevante faktorer i sin anmeldelse af nærværende film.

Jeg har endnu til gode at se filmen, og Jakob Stegelmanns anmeldelse giver mig lyst til dette. Morten Vejlgaard Justs anmeldelse gør hverken fra eller til ift. lysten til at se filmen, men den får mig til at undre mig over hvor lidt der tilsyneladende skal til for at kunne kalde sig filmanmelder.
Gravatar

#9 Slettet Bruger [3099274497] 7 år siden

STEGELMANN DU HAR SVIGTET MIG! DU VAR DEN UDVALGTE!

Jeg læste lige anmeldelsen og er slet ikke enig. Han ødelægger hele Tolkiens fantasy univers og derved også hans eget univers som han skabte i LOTR trilogien.
Gravatar

#10 Zt3pH 7 år siden

Stegelmann er hellig - ham skal man bare ikke fucke med!

Skriv ny kommentar: