Fans af “James Bond”-franchisen kan (på nuværende tidspunkt) ånde lettet op — James Bond kommer ikke til at skulle skyde sin vej gennem en tv-serie eller -film på Amazon.

Da Amazon i maj opkøbte MGM Studios for omkring 52 mia. danske kroner, overtog studiet et utal af film og franchises — mest bemærkelsesværdigt “James Bond”-franchisen.

Producerne udtalte dengang deres ønske om at fortsætte med at lave film til biograferne, og i et nyt interview med Total Film understreger producer Barbara Broccoli, at franchisen ikke kommer til at blive lavet til tv: “Vi laver film. Vi laver film til biograferne. Det er dét, vi gør.”

Michael G. Wilson, der også har ageret producer på et utal af “007”-film, tilføjer: “Vi har modstået det kald gennem 60 år.”

Vi har ellers før set, at en populær film-franchise bliver udvidet med en tv-serie. Vi har allerede fået “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” og især “Star Wars”-franchisen har udnyttet seriens popularitet til at producere en håndfuld tv-serier. Derudover er også en “Ringenes herre”-serie på vej hos netop Amazon.

Læs også: “Amazons “Ringenes herre”-serie får officiel premieredato samt et første billede”

Det ser dog ud til, at vi ikke skal forvente at se Agent 007 på den lille skærm i fremtiden, der altså forbliver en ægte biograf-franchise.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 gladiator 2 år siden

Der mangler vist lige en rettelse i antallet af millioner vs. milliarder :-D

Fandme en spot pris, at få MGM til 52 mio kr! Nok nærmere 52 mia. kroner.

Skriv ny kommentar: