Daniel Craig får lov til at nyde sin tid i spotlightet, inden hans James Bond-efterfølger skal findes.

Daniel Craigs svanesang som verdens mest populære MI6-spion er lige rundt om hjørnet. “No Time to Die” kan nemlig ses i de danske biografer fra torsdag den 30. september.

Det betyder også, at der skal findes en ny Agent 007 inden længe. Craig har selv bidraget til samtalen med sin holdning om en kvindelig Bond og en Bond af anden etnicitet, men hvis de seneste udtalelser fra den mangeårige “James Bond”-producer Barbara Broccoli er udgangspunktet, behøver vi ikke bekymre os om en anden Bond lige foreløbig.

I et interview med BBC Radio 4 forklarer Broccoli sine og producerkollega Michael G. Wilsons overvejelser om Craigs efterfølger:

“Vi tænker slet ikke på det,” sagde Broccoli. “Vi ønsker, at Daniel har tid til fejring. Vi begynder at tænke på fremtiden næste år.”

Læs også: “‘James Bond’ kommer ikke til at få en Amazon-serie ifølge producere”

Der har længe været spekuleret om, hvem den næste Bond kunne være. Navne såsom “Bridgerton”-skuespilleren Regé-Jean Page, Tom Hardy og hans “Peaky Blinders”-kollega Cillian Murphy samt Idris Elba har alle været oppe at vende i løbet af de seneste år. Nu kan vi dog sætte vores forventninger om en ny Martini-eksende agent på pause — i hvert fald indtil 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Idris Elba er nok definitivt ude af billede - og har sikkert aldrig været inde i det - da Daniel Craig besluttede at tage en tørn mere. Med sine 49 år er han ikke langtidsholdbar, og hvis de endelig skal have en sort karakter med, så kan han spille en af de andre 00 agenter, eller også Felix.

Jeg har ikke lige fulgt med og gider ikke finde ud af hvem der spiller ham for tiden eller om han har været med i de seneste film da min interesse for James Bond er faldet for hver film Daniel Craig har spillet karakteren, men Felix kan både være sort og hvid og har været det gennem tiden.

Skriv ny kommentar: