En ny film om den blinde superhelt DareDevil har længe været i støbeskeen, og instruktøren David Slade (“Hard Candy”, “Eclipse”) blev sat i forbindelse med projektet tilbage i marts sidste år.

Læs også: Interview: Joe Carnahan – en instruktør i sit es.

Slade måtte dog springe fra sidste måned, da hans tilknytning til tv-serien “Hannibal” betød, at Marvel ville få rettighederne tilbage, før produktionen kunne begynde. Nu ser det dog ud, som om Marvel og Disney er interesseret i en byttehandel.

Marvel vil nemlig give 20th Century Fox mere tid til at få gang i “DareDevil”-filmen, hvis filmselskabet til gengæld giver tegneseriekoncernen rettighederne til superskurken Galactus, der angiveligt skal spille en stor rolle i fortsættelsen til kæmpesuccesen “The Avengers”.

Joe Carnahan (“The Grey”, “Narc”) har tidligere udtrykt interesse i “DareDevil” på sin Twitter-profil, men nu er det så officielt, at han er i forhandlinger om at instruere den nye tegneseriefilmatisering, der beskrives som en hårdkogt spændingsfilm i stil med 1970’ernes thrillere og Frank Millers tegneseriehæfter.

Mark Steven Johnson lavede den første “Daredevil”-film tilbage i 2003 med Ben Affleck i hovedrollen, men den nye film bliver et reboot.

Hvis forhandlingerne mellem de to filmstudier bryder sammen, skal produktionen på “DareDevil”-filmen begynde inden 10. oktober, hvis rettighederne ikke skal ryge tilbage til Marvel.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Mister Marvel 10 år siden

jeg synes både daredevil(begge versioner) var gode , og elektra ligeså, men vil intet gøre hvis rettighederne faldt tilbage til marvel, nææ nej, ville være fedt...

Lyder da interessant det der med galaktus som evt. skurk i avengers 2 .
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 X&O 10 år siden

Synes faktisk at Daredevil-figuren er en af de mest interessante (sammen med Batman, Spiderman og Iron Man), så jeg så gerne at et reboot var på vej.
Gravatar

#3 KEiZ 10 år siden

hurra endnu en ny fortolkning af en superhelt. (læs: ironi)

Fatter ikke hvorfor de bliver ved gider det ikke, men det er vel det de unge vil ha'?
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Kiksmann 10 år siden

trekkie77 (1) skrev:
og elektra ligeså.

Jeg er så i den modsatte boldgade med Elektra, jeg fandt den direkte dårlig, men hver sin smag :)

Hvis man vælger at lave en ny DD, så brug dog endelig Frank Millers materiale for pokker da! Det er nogen af de bedste historier man kan finde. Og lav lige Moon Knight bagefter ;)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#5 ThomasOMalley77 10 år siden

Jeg må sige at jeg ser frem til en ny og bedre version af DareDevil. Forhåbentlig bliver den meget bedre end den sidste med Affleck, selvom jeg syntes at Farrell var genial som Bullseye. Farrell viste meget af den samme intensitet, i genindspilningen af Fright Night.

Joe Carnahan kan man ikke gå helt galt i byen med. Narc er kult.
I DUDDITS!!! The Dreamcatcher...
Gravatar

#6 Høegh 10 år siden

Ville bestemt ikke have noget imod, at se en superheltefilm fra Joe Carnahans hånd.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#7 skittlez 10 år siden

Carnahan er en fed instruktør og Daredevil er en fed superhelt, så jeg glæder mig. Tror at Fox er lidt på rette spor med denne film, selvom den første slet ikke er så dårlig, som de fleste folk vil gøre den til (slet ikke i Director's Cut). Udover Galactus, ryger Silver Surfer (samt lidt andre småting) tilbage til Marvel, så dette er vist meget godt for alle parter.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#8 Twister 10 år siden

Daredevil er en rigtig fed superhelt med massere af godt tegnesere-materiale som en evt. ny film kan trække på.

Selvom jeg fandt den første Daredevil ganske udmærket, hilser jeg en reboot velkommen hvis det er det der skal til for at man vil give karakteren en ny chance på det store lærred.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#9 frz 10 år siden

Pga. dette forum så jeg directors cut/version af DD, og den er jo fuldstændig elendig. Hvordan I kan sige andet, er mig en komplet gåde. Det næste er vel at Ghost Rider filmene også er ok? Fyffor pyffor.

Håber udover det at Marvel får alle rettigheder igen, så de kan skrue et ordentligt univers sammen - og så der måske bliver udgivet lidt færre film om året i den genre :).
Gravatar

#10 skittlez 10 år siden

frz (9) skrev:
Det næste er vel at Ghost Rider filmene også er ok?
Nej, bare rolig. De stinker. Den nye dog noget mere end den første. Mark Steven Johnson (instruktøren af Daredevil og Ghost Rider) har hjertet på rette sted, men er ikke en kompetent nok, og mangler desuden nosser til at sige fra over for studiet.
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: