Tilbage i maj måned var den danske skuespiller Mads Mikkelsen i forhandlinger om en skurkerolle i den kommende “Thor: The Dark World”, der er en fortsættelse til sidste års superheltefilm om Marvels udgave af den nordiske tordengud.

Mikkelsen måtte dog springe fra, da han takkede ja til en rolle i tv-serien “Hannibal”, men nu er der fundet en afløser. Valget er faldet på Christopher Eccleston, der tidligere har medvirket i film som “Mord mellem venner” og “28 dage senere”. Skuespilleren er dog nok bedst kendt for rollen som den niende Doktor i den populære tv-serie “Doctor Who”.

Læs Fillmz’ dvd-anmeldelse af “Doctor Who – Sæson 1″.

De fleste af skuespillerne fra den første film vender tilbage, herunder Chris Hemsworth i titelrollen. Alan Taylor, der tidligere har instrueret afsnit af tv-serierne “Game of Thrones” og “Mad Men”, har fået instruktørtjansen, mens Don Payne, som også var med til at skrive “Thor”, står bag manuskriptet.

Eccleston skal spille Malekith, lederen af de Mørke Elvere fra Svartalfheim. Filmen får amerikansk biografpremiere til november næste år, og produktionen forventes at starte, så snart Marvel er færdig med optagelserne til “Iron Man 3”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Mister Marvel 10 år siden

Lyder meget spændene!!

Var inde og læse om svartalfheim , på marvels hjemmeside, der står da en del interessant om dette ´realm´ , håber de holder sig dette i filmen, fordi så har jeg meget gode forventninger til denne film :-)

Men det har jeg nu også i forvejen...........
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Timelord 10 år siden

Det kan da kun blive bedre end den første for den var da ikke alt for god.
Gravatar

#3 Franky 10 år siden

#2 Det er jo så ikke nogen udbredt mening ;-)

Jeg kunne godt klare mere. Jeg håber dog ikke at de prøver at lave den for meget som en tie-in til den uundgåelige Avengers 2, som med IM2 eller Capt. America.
Gravatar

#4 Therien 10 år siden

#2

Enig.. Thor efterlod en del at ønske..
Gravatar

#5 Slettet Bruger [409531952] 10 år siden

Nice! Tror helt klart at Christopher Eccleston kan spille en rigtig god skurk! Selv i hans Doctor Who rolle var han en lidt mørkere doctor who.
Gravatar

#6 Mister Marvel 10 år siden

marvel har selv skrevet(en af personerne bag) at IM-3, thor-2 og cap.am.-2 , vil være ´´stand-alone ´´ - movies, fordi nu har de vist os seer at de kan lave sammenhængende film, og nu vil så lave det i en anden form, derfra ´´stand alone´´ , tror også det blir det samme ant-man.

Skulle vist nok kun være Guardians of the galaxy som som skulle forløberen til den kommende avengers-2.

Dette har jeg ihvertifald læst.


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Uncanny 10 år siden

Christopher Eccleston var jo skurken i G.I. Jone så why not.
Malekith er en dark elf med sort magi derfor ville det være fedt hvis Enchantress var med i filmen.
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#8 Sorensen84 10 år siden

Lidt off-topic, men hvor stærk er Thor egentlig? Nu så jeg The Avengers, og han kan jo give Hulk tæsk selv uden at bruge hans hammer. Samt han kan modstå de slag han får af Hulk. Når man tænker på at Hulk er utrolig stærk, og vel en af de stærkeste efter Superman, så må Thor jo også være rimelig stærk, når Hulk ikke kan overvinde ham.

Er Thor en gud? eller halvgud? Er han usårlig på vores jord? Kan han dø af almindelige kugler fra menneskevåben?

Jeg er ikke så meget inde i Thors univers, og ved der sikkert er nogle herinde, som kender en del til det.
Gravatar

#9 Mr AC 10 år siden

I Marvel-universet er Thor en gud med alt hvad der hører sig til at næsten-total-usårlighed og den slags.
Han er meget meget stærk, men ikke stærkere end hulk og ikke uovervindelig - eneste grund til at Hulk ikke giver ham røvfuld er at Hulk holder igen så længe han har en snert af Banners bevidsthed i sig.

Hvis du vil vide hvordan det går Thor hvis Hulk får frit løb, så brug lidt tid på denne ganske udmærkede animationsfilm: Hulk vs. hvor Hulk er sat op mod Wolverine og Thor.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#10 Mister Marvel 10 år siden

husk så også at aserne ikke kan klare sig uden de magiske æbler, som gir dem halv-vejs udødelighed, men tjeck wikipidia, de har endnu mere materiale at læse end hva vi herinde kan give i kort form:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: