Clancy Brown, der er kendt for projekter som “The Shawshank Redemption”, “Thor: Ragnarok” og “Svampebob Firkant”, har sluttet sig til castet på “John Wick: Chapter 4”, rapporterer Deadline.

Den længe ventede actionfilm, der har Keanu Reeves i hovedrollen som den efterhånden ikoniske actionhelt John Wick, har samlet sig noget af et ensemble.

Brown slutter sig nemlig til stjerner som Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Lance Reddick, Ian McShane, Lawrence Fishburne, Bill Skarsgård og popsangerinden Rina Sawayama, der gør spillefilmsdebut i den adrenalinfyldte franchise.

Ligesom med de fleste andre af filmens nye stjerner kender vi ikke nogen detaljer om Browns karakter. Dog ved vi, at instruktør Chad Stahelski er meget begejstret for at arbejde med den 62-årige skuespiller. Instruktøren fortalte Deadline:

“Jeg har været fan af Clancy Brown så længe, jeg kan huske. At have ham være en del af dette projekt er en ære. Han vil udgøre en perfekt tilføjelse til “John Wick”-verdenen!”

Læs også: “‘John Wick’-skaber skal lave “Dungeons and Dragons”-serie”

Den Lionsgate-distribuerede film skrives af “Predators”-forfatter Michael Finch og “John Wick: Chapter 3 — Parabellum”-forfatter Shay Hatten, der også allerede er tilkoblet “John Wick: Chapter 5”.

“John Wick: Chapter 4” har, hvis alt går efter planen, dansk premiere den 26. maj 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: