Det er ikke altid let at vælge roller, når man er skuespiller, og det er set før, at skuespillere har sagt nej til film, der senere er blevet enormt succesfulde. Tag bare Will Smith, der sagde nej til rollen som Neo i “The Matrix”, eller Sean Connery, som takkede nej til rollen som Gandalf i “Ringenes Herre”. Men få skuespillere har sagt nej til lige så mange store film som Josh Hartnett.

Se også: Chris Evans sagde næsten nej til rollen som Captain America

Den amerikanske skuespiller fortæller nemlig i et nyt interview, at han blandt andet har sagt nej til at spille Spider-Man, Batman og Superman i henholdsvis Sam Raimis filmatisering fra 2002, Christopher Nolans “Batman Begins” fra 2005 og Bryan Singers “Superman Returns” fra 2006.

Jeg vidste, at de roller potentielt ville definere mig, og det ønskede jeg ikke. Jeg havde ikke lyst til kun at være kendt som Superman resten af min karriere. På daværende tidspunkt var jeg måske kun 22, men jeg så faren, udtaler Hartnett. “Black Hawk Dawn”-skuespilleren fortæller dog, at han ikke vil udelukke at spille superhelt i dag, hvis han fandt det rette projekt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Driver 7 år siden

Sådan som jeg har tolket den oprindelige (engelske) artikel, så var det vist mere, at han havde mulighed for at gå til casting på filmene, men takkede nej til dette, hvilket gjorde hans agent(er) sure.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#12 Riqon 7 år siden

Ja, Spider-Man, Batman og Superman... i samme film, faktisk. Karakterens rigtige navn skulle vist være SpiderBat-El, en filantropist-teenager fra det ydre rum.

Driver (11) skrev:
Sådan som jeg har tolket den oprindelige (engelske) artikel, så var det vist mere, at han havde mulighed for at gå til casting på filmene, men takkede nej til dette, hvilket gjorde hans agent(er) sure.


Det giver mere mening.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 Gasivodo 7 år siden

AJ!? Sagde han nej til superhelte-film-roller?

TAK, Josh H.

Superhelte i Hollywood kan vel ikke vare for evigt?
Mnmjah, jo det kan de åbenbart;-(
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#14 Snipp 7 år siden

Havde gerne set ham i flere krigsfilm. Synes han gjorde det seriøst godt i BHD! Absolut min ynglings film :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#15 Barry Lyndon 7 år siden

# 9

Sandt. Kald mig bare tøsefornærmet, men jeg holder så meget af de roller, at hvis man vover at afslå dem én gang, kan man lige vove på at komme krybende senere på et tidspunkt, der er "mere belejligt" for karrieren.

Skriv ny kommentar: