J. A. Bayona vil mere end bare at vise dinoer frem, når han overtager “Jurassic”-franchisen med sin sequel til “Jurassic World”. Den bliver derimod en mørk skildring af den tid, vi lever i.

Se også: ”Jurassic World 2″-instruktør: Sequel forbinder “Jurassic”-filmene

Den nye “Jurassic”-instruktør vil nemlig ikke bare underholde, men også give stof til eftertanke:

”Det er meget interessant, der hvor den nye film er på vej hen. Det er så anderledes fra de andre film, den kommenterer meget på det øjeblik, vi lever i lige nu… Den er mørkere,” siger Bayona til ComingSoon.

Og mon ikke instruktøren hentyder til nutidige begivenheder som krigen i Syrien, flygtningekrisen og Donald Trumps valg til præsident. I så fald kan vi forvente os en meget politisk omgang “Jurassic”.

“Jurassic World 2” har forventet dansk premiere d. 7. juni i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Så længe den bare bliver bedre end den foregående prut, så er jeg glad.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 7 år siden

FUCK!
Jeg HADER fi9lm, der skal give eftertanke!
Jeg går i biografen, netop for at komme væk fra virkeligheden og blive underholdt - ikke for at tænke og få moralske skrupler - så kan jeg lige så godt se TV-avisen!
Drop nu det pis, og lad os få ren underholdning!
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#3 Snipp 7 år siden

Undskyld men hvorfor fuck skal filmz være så politisk at det er til at brække mig over. Hvad fanden har krigen i syrien, flygningekrisen og det amerikanske præsidentvalg med sagen at gøre???? De 2 første har noget til fælles imens det sidste ikke har. Der er faktisk mange som ser Trump som et udmærket valg.

Og forresten så tror jeg næppe dinosaurer og kloner og mutationer noget at gøre med en hr. Trump eller en krig i fucking mellemøsten...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#3 Læs nu lige igen, inden du bliver krænket. Der tages på ingen måde stilling, men derimod peges der på sandsynlige emner, når en instruktør siger, at han vil kommentere på nutidens emner.

Skriv ny kommentar: