Fans af J.J. Abrams’ populære og mysteriefyldte spændingsserie “Lost” fra ABC har længe vidst, at historien om de nødstedte på den mystiske ø vil blive afsluttet i 2010. Men seriens medskaber og executive producer Damon Lindelof kan nu fortælle, at der er mulighed for, at serien kan fortsætte med en filmversion – man skal bare ikke forvente nogen kendte ansigter fra det nu fem sæsoners lange eventyr.

Tilbage i december kunne Lindelof afkræfte alle planer om en mulig biograffilm, der skulle bruges som afslutning på serien, og dette står stadig ved magt. Filmen – såfremt en sådan skulle blive en realitet – vil derfor fungere som en slags spin-off til den originale serie.

”Ved slutningen af sæson 6 vil deres historie – alle deres karakterforløsninger – finde sted,” lover Lindelof. ”Historien for de karakterer, som vi elsker og har involveret os i, er slut.”

Men samtidig kommenterer Lindelof stadig muligheden for en spin-off eller et reboot af showet: ”Seriens eller franchisens varemærke har altid været personerne. Men for nogle publikummer – og måske endda for Disney [som ejer ABC, red.] – har varemærket været selve øen.”

Lindelof har dog indtil videre ingen planer om at være med ombord på et eventuelt opfølgende film- eller tv-projekt: ”I vores plan for historien var de seks år af serien det eneste, vi diskuterede. Der har aldrig været tænkt: ‘lad os lade det ligge uforløst til en potentiel film.”

“Lost”, som på amerikansk tv nærmer sig den store sæsonfinale på den femte årgang af serien, fik premiere i 2004 og afsluttes til næste år.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 simonselvfed 13 år siden

Det triste er, at jeg som (stor)fan af serien har en masse venner, som jeg ved ville elske LOST, hvis de gad give den en chance. I kender nok typerne "Hvad er der fedt ved folk på en øde ø? Det er jo bare Survivor med skuespillere" osv osv...

De her mennesker vil nok ende med at tage mit råd og stifte bekendtskab med universet. Desværre vil det bare være med filmen og ikke serien, da det er for uoverskueligt. . . Og vi ved jo alle sammen godt at filmen bliver et flop og selv hvis det skulle lykkes at stable en habil film på benene, så ville man nok ende med en 'American Psycho oplevelse', forstået på den måde, at filmen kun rigtigt kan forstås, hvis man har læst/set kildematerialet.

Jeg stemmer nej, men alt mht. LOST fanger min opmærksomhed og nu kan jeg jo så gå og vende mig til tanken i slow motion... Alle koncepter er jo offer for udvandelse efterhånden... Hvorfor ikke også det bedste show ever...?
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#12 tranberg 13 år siden

#11
Relax, det sker ikke. Mediestunt hele lortet :)
The end is closest to the beginning
Gravatar

#13 Riqon 13 år siden

Hmm, stærke reaktioner på denne nyhed. Jeg er sådan set bare lettet over, at historien, de har kørt indtil nu, ikke skifter medium. Hvad de så ellers vil lave af film om den ø er jeg ligeglad med.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#14 theassociate 13 år siden

Det eneste jeg haaber er at man faar en tilfredsstillende forklaring paa alle de spoergsmaal der er stillet gennem hele serien, og at de ikke holder igen med godbiderne saa vi faar en X-Files lignende afslutning paa serien. Selv nu, efter serien er ved at vaere faerdig med sin naestsidste saeson, er det saa stadig saa mystisk som det plejer at vaere. Vi skal have nogle svar paa bordet snart :)
Gravatar

#15 Slettet Bruger [1928233348] 13 år siden

Jeg kan ikke rigtigt se, at Lindelofs udtalelser skulle betyde, at der kommer en film. Han siger jo, at de slutter historien efter sæson 6 (og har sagt det i rigtig lang tid), og han siger da heller ikke noget om, at en film skulle være på vej. Jeg kan ikke rigtigt se, hvordan man af disse udtalelser kan udlede noget som helst om en kommende film.

Som kæmpefan af serien håber jeg ikke, der kommer nogen Lost-film, hvilket jeg da også kan sige, at jeg tvivler meget stærkt på, at der gør. Selvfølgelig bliver det trælst, når serien slutter, og der aldrig kommer flere afsnit, men hellere stå tilbage med en serie, der blev sluttet på det perfekte tidspunkt, hvor historien stadig er lige så god, som den er nu, i stedet for at presse citronen alt for meget.

Lost er en tv-serie og vil for mig bare ikke helt passe til biografen. Omend det kunne være spændende at se Lost på det store lærred, så passer Lost altså simpelthen bare bedst til tv-formatet. Heldigvis er Damon Lindelof, Carlton Cuse og resten af Lost-holdet ikke ude på at presse citronen til det sidste og bare malke løs (på trods af #6's kommentar (-;), hvilket de bl.a. beviste ved, at de helt fra starten sagde, at de forestillede sig serien på omkring 100 afsnit, og ved at de efter sæson 3 (hvis jeg husker det korrekte tidspunkt) fik aftalen i hus om, at der kun skulle laves tre sæsoner mere, og det så var det. Så jeg tror ikke, vi skal regne med en Lost-film, og egentlig er jeg også tilfreds med, at det hele slutter efter sæson 6. Det vil være trælst, der ikke er flere afsnit efter seriens slutning, men hellere stoppe mens legen er god (Og DET er den i hvert fald nu!).
Gravatar

#16 Ericmase 13 år siden

Det ville da være fedt! Serien er fantastisk! Men ikke bedre end "Freinds"! Det ville være fedt med en film hvor det hele slutter!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#17 tranberg 13 år siden

#16
Det ville på INGEN måde være fantastisk - serier der ryger til film betyder ALTID ringere kvalitet, og een af de mange kvaliteter ved LOST er afsnittenes opbygning og fokus på personerne; ting der virkelig ikke ville fungere på to timer på det store lærred.
Nævn een film, baseret på en serie, der er ligeså god eller bedre en serien.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#18 filmz-mikaelec 13 år siden

Stop beating dead horse!
Gravatar

#19 Lady Arwen 13 år siden

Nej!
Doctor Who <3
Gravatar

#20 amadoR 13 år siden

Lost er virkelig så original både i sit Plot og med sin stil.

Jeg bliver så pissed hvis de vælger at lave det her stunt, med en film efter seriens slutning.

Skriv ny kommentar: