Fans af J.J. Abrams’ populære og mysteriefyldte spændingsserie “Lost” fra ABC har længe vidst, at historien om de nødstedte på den mystiske ø vil blive afsluttet i 2010. Men seriens medskaber og executive producer Damon Lindelof kan nu fortælle, at der er mulighed for, at serien kan fortsætte med en filmversion – man skal bare ikke forvente nogen kendte ansigter fra det nu fem sæsoners lange eventyr.

Tilbage i december kunne Lindelof afkræfte alle planer om en mulig biograffilm, der skulle bruges som afslutning på serien, og dette står stadig ved magt. Filmen – såfremt en sådan skulle blive en realitet – vil derfor fungere som en slags spin-off til den originale serie.

”Ved slutningen af sæson 6 vil deres historie – alle deres karakterforløsninger – finde sted,” lover Lindelof. ”Historien for de karakterer, som vi elsker og har involveret os i, er slut.”

Men samtidig kommenterer Lindelof stadig muligheden for en spin-off eller et reboot af showet: ”Seriens eller franchisens varemærke har altid været personerne. Men for nogle publikummer – og måske endda for Disney [som ejer ABC, red.] – har varemærket været selve øen.”

Lindelof har dog indtil videre ingen planer om at være med ombord på et eventuelt opfølgende film- eller tv-projekt: ”I vores plan for historien var de seks år af serien det eneste, vi diskuterede. Der har aldrig været tænkt: ‘lad os lade det ligge uforløst til en potentiel film.”

“Lost”, som på amerikansk tv nærmer sig den store sæsonfinale på den femte årgang af serien, fik premiere i 2004 og afsluttes til næste år.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 tranberg 12 år siden

#30
Jaeh, dog ikke det bedste - det bedste afsnit af X Files nogensinde er "Clyde Bruckman's Final Repose"
WOW!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#32 stoffer 12 år siden

Vil helst ikke skulle vælge det bedste, men du har ret i at "Clyde Bruckman..." helt klart ligger i toppen. Men så et af de bedste mytologiafsnit da :)
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!

Skriv ny kommentar: