Fans af J.J. Abrams’ populære og mysteriefyldte spændingsserie “Lost” fra ABC har længe vidst, at historien om de nødstedte på den mystiske ø vil blive afsluttet i 2010. Men seriens medskaber og executive producer Damon Lindelof kan nu fortælle, at der er mulighed for, at serien kan fortsætte med en filmversion – man skal bare ikke forvente nogen kendte ansigter fra det nu fem sæsoners lange eventyr.

Tilbage i december kunne Lindelof afkræfte alle planer om en mulig biograffilm, der skulle bruges som afslutning på serien, og dette står stadig ved magt. Filmen – såfremt en sådan skulle blive en realitet – vil derfor fungere som en slags spin-off til den originale serie.

”Ved slutningen af sæson 6 vil deres historie – alle deres karakterforløsninger – finde sted,” lover Lindelof. ”Historien for de karakterer, som vi elsker og har involveret os i, er slut.”

Men samtidig kommenterer Lindelof stadig muligheden for en spin-off eller et reboot af showet: ”Seriens eller franchisens varemærke har altid været personerne. Men for nogle publikummer – og måske endda for Disney [som ejer ABC, red.] – har varemærket været selve øen.”

Lindelof har dog indtil videre ingen planer om at være med ombord på et eventuelt opfølgende film- eller tv-projekt: ”I vores plan for historien var de seks år af serien det eneste, vi diskuterede. Der har aldrig været tænkt: ‘lad os lade det ligge uforløst til en potentiel film.”

“Lost”, som på amerikansk tv nærmer sig den store sæsonfinale på den femte årgang af serien, fik premiere i 2004 og afsluttes til næste år.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#21 Morpheus 12 år siden

# 2.

Jo, hvorfor ikke:)

Jeg er fuldstændig enig med dig. Det er den bedste serie nogensinde lavet, IMO, og det bliver sørgeligt at se den slutte, men det bliver også godt. De skal slutte på toppen og jeg tror serien ville gå voldsomt i kvalitet, hvis det hele blev afsluttet med en film. Om det er en film med nye skuespillere eller med de originale og elskelige figurer er lige meget.

Lost er en TV-serie og passer bedst til TV formattet, ikke som biograffilm, selvom det kunne være rigtig fedt og prøve og se Lost på et biograflærred.

At de slutter serien efter sæson 6, som hele tiden har været meningen, er fantastisk. Da de også har fået kontrakten i hus, på at de stopper der, kan ABC heller ikke presse citronen mere, hvis de synes de har brug for at tjene flere penge på serien.

So, there you have it:)
Gravatar

#22 Fable 12 år siden

Well, Lost er en af de serier hvor det alligevel er for sent at afslutte den på en fornuftig måde , så om det bliver en film der runder serien af, er jeg egentlig rimelig ligeglad med - synes alligevel det er for sent at "redde" serien.
Gravatar

#23 fazz 12 år siden

Syntes det er dumt hvis de laver en film... Men tror tranberg har ret i det er måske et mediestunt (håber jeg) ;D
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#24 stoffer 12 år siden

#17 - Den første X-files film var da ikke værst. Indrømmet, den anden var godt nok skidt, men den første synes jeg fungerede rigtig godt sammen med serien. Så tror det kan lade sig gøre.
Håber dog stadig at de holder sig fra det, men dem om det.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#25 moulder666 12 år siden

#17
serier der ryger til film betyder ALTID ringere kvalitet


Jeg vil give dig helt ret - på nær Firefly, som undtagelsen der bekræfter reglen. :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#26 frz 12 år siden

Troede ikke der var nogen der så den længere?

Serien døde helt for mit vedkommende omkring slut sæson 2. Nyskabende måske, men pisse-irriterende at se.
Gravatar

#27 tranberg 12 år siden

#24
Det har du faktisk ret i; den første X Files var rigtig god, dog på INGEN måde bedre end serien.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#28 tranberg 12 år siden

#26
Showet har gennemsnitligt 15 mill. seer pr. afsnit, hvilket gør det til et af de mest sete shows på amerikansk tv hver uge (ca. #10-12. mest sete).

Showet er mere spændende nu en ever - synd du gav op :(
The end is closest to the beginning
Gravatar

#29 Spanner 12 år siden

moulder666 (25) skrev:
#17
serier der ryger til film betyder ALTID ringere kvalitet


Jeg vil give dig helt ret - på nær Firefly, som undtagelsen der bekræfter reglen. :-)


Firefly var klasser bedre end Serenity. Ikke at Serenity var dårlig - Firefly var bare bedre.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#30 stoffer 12 år siden

#27 - Man kan vel sige at den første film bare var et langt afsnit af serien, men stadig et af de bedre afsnit.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!

Skriv ny kommentar: