Nick Cassavetes (“The Notebook”) skal instruere kærlighedsfilmen “The Beautiful and the Damned” om forfatteren F. Scott Fitzgerald og Zelda Sayre. Og Cassavetes har allerede valgt en skuespillerinde til den kvindelige hovedrolle i form af Keira Knightley.

Filmen omhandler parret, der blev ikoner i 1920’erne, kendt for at leve det grandiose og vilde liv. Parrets romance og ægteskab var dog voldsomt plaget af jalousi og bitterhed.

Fitzgerald brugte deres forhold som materiale til sine bøger, og Sayre, der fik mindre succes end sin mand, gjorde det samme.

Hanna Weg har skrevet manuskriptet til filmen, der efter planen begynder optagelser til april næste år.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 moulder666 15 år siden

Ok, det er muligvis for sent, men mon ikke hun snart bliver nødt til at lede efter nogle andre roller end historiske dramaer? Ellers ender hun jo som Adam Sandler eller lignende, som en person der er kendt for KUN at kunne spille en type roller!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 filmz-Bruce 15 år siden

Jeg tror problemet er, at hun er skabt til periodedramaer omhandlende den engelske, overklasse og stiff upper lip. Ihvertfald har hun været med i meget lidt nutidige, hvor hun er ligeså velspillende og interessant. 1920 og charleston mode, kort hår, små bryster. Passer faktisk perfekt til Keira.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: