Ved Comic-Con i San Diego offentliggjorde skaberen bag tv-serien “Heroes”, Tim Kring, hvem der skal lave den første episode af den annoncerede spin-off-serie, “Heroes: Origins”. Det gjorde han ved at invitere ham op på scenen – og frem trådte Kevin Smith, der er kendt for at have instrueret bl.a. “Clerks”-filmene og “Dogma”.

Kevin Smith havde aldrig mødt Tim Kring, før de lavede aftalen, men han havde til gengæld set alle “Heroes”-afsnit via iTunes sammen med sin kone på 2½ dag. I farten havde han dog misforstået forholdet mellem de to japanske karakterer, Hiro og Ando, som han tilsyneladende troede var bøsser.

“Heroes: Origins” er en spin-off-serie til den populære “Heroes”, hvor almindelige mennesker fra forskellige steder i verden opdager, at de har overnaturlige kræfter. “Origins” bliver en mini-serie på 6 uafhængige afsnit, der hver vil introducere en ny karakter i universet, og Kevin Smith vil så instruere det ene af disse afsnit.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 ScumBag 14 år siden

Smodcast anyone?

Det skal sgu nok blive underholdende.
----------------------------------------
"Bitter Sport" - "Trekantet, Upraktisk og Ond"
Gravatar

#2 filmz-Kadann 14 år siden

#1 -

Jep, lyttede til den i går. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Taxwars 14 år siden

Det er sjov at se hvordan forskellige sites raportere historien, de andre sites skriver at han lavede sjov da han sagde at Hiro og Ando var bøsser, på filmz tror man han mente det *g*
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#4 icetea 14 år siden

Det lyder lidt forvirrende :S

Virker også til at have et tyndt grundlag, kun 6 afsnit, og så endda uafhængige :S?! Ikke noget jeg ser frem til, selvom Heroes er en fremragende serie.
Gravatar

#5 Vestas 14 år siden

#3 Det var helt klart ment som en joke.

Klippet fra annonceringen kan ses her.
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman
Gravatar

#6 dyg 14 år siden

#4 - Hvorfor ikke? Der er da lavet mange fede miniserier. Og "Origins" lyder for mig heller ikke til at være noget, der kan bære en lang serie.

Jeg glæder mig.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#7 icetea 14 år siden

#6

Mener bare ikke at der er en egentlig grund til at lave denne spinn-off, men håber da det bliver spændende :P
Gravatar

#8 filmz-bnm 14 år siden

Da jeg først hørte om Heroes: Origins blev det sagt at seerne så skulle stemme om hvem af de 6 nye karakterer der skulle introduceres til den egentlige serie efterfølgende. Af den grund har jeg ikke meget til overs for Heroes, når det afslører at forfatterne ikke har en klar vision for seriens kommende handling og kan inkludere vilkårlige karakterer i historien uden problemer.

Og jeg synes ellers den startede så godt...
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#9 filmz-UDollar A.K.A. Nino 14 år siden

#8

Hvis man har set heroes' sæson finale kan man tydeligt komme til den konkludering at forfatterne ikke har nogen egentlig ide, så for mig er det ikke noget nyt.. Det bliver også grunden til at jeg nok opgive serien til næste sæson..
Spike: She Shall Look On Him With Forgiveness, And Everybody Will Forgive And Love. He Will Be Loved.
Gravatar

#10 icetea 14 år siden

Ej, man kan da ikke bare starte på at se en sæson af en serie og stoppe med at se den efterfølgende :D!

Skriv ny kommentar: