Kevin Smith kan tilsyneladende ikke glemme, at hans seneste film “Cop Out” fik en mildest talt dårlig modtagelse af de amerikanske anmeldere. I starten af måneden skrev han på sin Twitter-konto:

”Mens en film som ‘Cop Out’ er et let mål for kritikere, er den tydeligvis ikke beregnet til at imponere dem, der er tilbøjelige til at blære sig med deres filmviden. Kritikerne kan stikke til ‘Cop Out’ alt det, de vil, med deres giftpenne, men det ændrer stadig ikke ved, at det er en sjov film.”

Men Smith er langt fra færdig med at whine over dårlige anmeldelser. Senest har han bl.a. skrevet på Twitter:

”Det var sørgelig at se [kritikerne] slagte den. Den hedder ‘Cop Out’. Lyder det som en ambitiøs titel? Hed den ‘Schindler’s Cop Out’?”

Smith sammenlignede ved samme lejligheden de dårlige anmeldelser, som filmen har fået, med at mobbe et retarderet barn, der forsøger at underholde med en sang (!).

Samtidig understregede Smith, at han ikke længere ønsker, at anmelderne kan se hans film gratis – hvis de fremover vil se dem før premieren, har de værsgo at købe en billet ligesom alle andre.

Klik her for at læse mere om “Cop Out”
.Vis kommentarer (63)
Gravatar

#1 Kochie 13 år siden

Det var en trist dag. Den 25 marts 2010 brugte filmsiden, Filmz, udtrykket "whine" i en nyhed, der ellers var skrevet på dansk. Jeg iførte mig mit sørgebind, kneb en tåre og tænkte tilbage på dengang, hvor det danske sprog var så meget mere end amerikanske udtryk.
^^
Gravatar

#2 Blacksanta 13 år siden

Han har jo egentligt ret, men samtidigt må han lige klappe kaje - anmeldere anmelder nu engang som de gør. De gode film (i deres øjne) får gode anmeldelser, og de ringe (stadigt i anmelderens øjne) får ringe anmeldelser. Lær dog at leve med det.
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 13 år siden

Indimellem må man jo leve med at få et surt opstød, men når Smith brokker sig så meget, får jeg næsten lidt indtrykket af, at han inderst inde godt ved han har lavet en film der måske ikke helt holder. På den anden side kan jeg selvfølgelig også godt følge ham i hans forsøg på at snobbe nedad, men det bliver blot lidt firkantet indimellem.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 DarkLight 13 år siden

Hvis I skal til at skrive nyheder hvergang en filmskaber twitter, så får i travlt ;)

Seriøst, mener jeg ikke twitter-mediet egner sig specielt til at skabe nyheder af.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#5 PredatorX 13 år siden

Nu har jeg aldrig brudt mig særlig meget om Kevin Smith da han virker som en selvhøjtidelig idiot. Han vil gerne have nørd "jeg er en af jeres" stemplet, men det virker bare som et desperat forsøg på at bliver anerkendt. De to Clerks film er gode (undtagen når han selv medvirker med sit ulidelige "skuespil"), men så det er vidst også dét... Min agtelse for ham daler fortsat.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 gi-jones 13 år siden

hvis de fremover vil se dem før premieren, har de værsgo at købe en billet ligesom alle andre.


Kan alle der køber billet, se dem FØR premieren??? Det er nyt for mig :-)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#7 mr gaijin 13 år siden

#4 Så hvis for eksempel Nolan skriver på Twitter, hvem skurken i den næste Batman-film bliver, så skal netmedierne ikke bringe det videre?

Mediet for originalkilden har selvfølgelig en betydning, men hvis nyheden er væsentlig eller nok, så er det lige meget, om det kommer fra Twitter, fra en e-mail, fra telefonen, fra direkte interview eller fra fandens røv.

Her kan man diskutere, om det er vigtigt nok. Man kan jo spørge Filmz-admin, om der er mange, der har klikket videre på linket i forhold til andre nyheder.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#8 PredatorX 13 år siden

gi-jones (6) skrev:
Kan alle der køber billet, se dem FØR premieren??? Det er nyt for mig :-)


Hehe :D
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 DarkLight 13 år siden

mr gaijin (7) skrev:
Så hvis for eksempel Nolan skriver på Twitter, hvem skurken i den næste Batman-film bliver, så skal netmedierne ikke bringe det videre?


Jo helt klart. Det har jo en nyhedsværdi. Synes du denne har det?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#10 PredatorX 13 år siden

DarkLight (9) skrev:
Jo helt klart. Det har jo en nyhedsværdi. Synes du denne har det?


Well, så har vi jo lidt at brokke os over :)
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: