Først hed Kevin Smiths nye film “A Couple of Dicks”, så ændrede den efter sigende navn til det mere mainstreamvenlige “A Couple of Cops”, og derefter forlød det, at Warner Bros. havde besluttet at holde fast i “A Couple of Dicks”.

Nu fortæller Smith, at en hel ny, tredje titel er i spil, som både skal gøre den mainstream-spiselig, men samtidig holde fast i det originale koncept. Titlen er “D.I.C.S.” – som er et akronym for ”detective in charge”.

Grunden til, at Warner Bros. er forbeholdne med at bruge “Dicks” i titlen, er fordi store tv-kanaler som FOX og CW dermed muligvis vil nægte at vise reklamer for filmen, hvilket var tilfældet med Smiths foregående film, “Zack and Miri Make a Porno”.

Filmen følger to Los Angeles-betjente, der skal finde et stjålet baseballkort fra 1952. Samtidig må de redde en mexicansk skønhed, som er nøglen til millioner af dollars i hvidvaskede narkopenge.

På rollelisten finder man bl.a. Bruce Willis, Sean William Scott, Tracy Morgan og Jason Lee.

Smith fortæller også, at hans næste filmprojekt bliver “Hit Somebody”, der beskrives som en hockey-film baseret på en sang af Mitch Albom og den afdøde musiker Warren Zevon.

Se også: Første kig på Tracy Morgan og Bruce Willis i “A Couple of Dicks”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Silver666 14 år siden

Det kommer ikke som nogen overraskelse
Gravatar

#2 simonselvfed 14 år siden

Jeg er kold ift hvad den hedder, bare giv mig mere Kevin Smih already...
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#3 Spanner 14 år siden

Hvis man kan lave en film der hedder The Two Jakes, kan man vel også lave A Couple of Dicks
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#4 Nicki52 14 år siden

Måske kommer den til at hedder "A Couple of Dicks" i de danske biografer. Men glæder mig som et lille barn, der venter på en is med flødebolle.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 Aarhusianer 14 år siden

Jeg er vild med Kevins film uanset hvad de hedder - også selvom kvaliteten, efter min mening, har været lidt svingende siden Dogma (en af mine absolutte favoritter). Og hvor er det dog typisk amerikansk at blive stødt over så små ting. Dicks, helt ærligt...

Skriv ny kommentar: