Jessica Henwick slutter sig til Rian Johnsons “Knives Out 2”.

Den talentfulde skuespiller skal spille over for Daniel Craigs karismatiske og excentriske privatdetektiv Benoit Blanc. Craig er indtil videre den eneste skuespiller, der vender tilbage fra Johnsons første succesfilm i den nye whodunit-franchise.

Sammen med Henwick gør også “Guardians of the Galaxy”-stjernen Dave Bautista, “Birdman”-stjernen Edward Norton, og “WandaVision”-skuespilleren Kathryn Hahn debut. Derudover kommer vi også til at se Leslie Odom Jr., Janelle Monáe, Kate Hudson og Madelyn Cline.

Den kommende film er den første af to (foreløbige) fortsættelser på Rian Johnsons succesfulde mordmysterie fra 2019. Netflix købte tidligere i år rettighederne til de to næste film for et svimlende beløb, der ifølge Deadline rundede de 400 mio. dollars. Det betyder formentlig også, at vi kan forvente at finde “Knives out 2” på Netflix og ikke i biograferne, når filmen får premiere.

Læs også: “Rian Johnson er i tvivl om titel til “Knives Out 2″ – fans sender geniale forslag”

Produktionen af filmen er lige rundt om hjørnet, da de første optagelser begynder i Grækenland den 28. juni.

Henwicks rolle i Rian Johnsons næste mysterium kommer i lyset af en anden stor rolle for den britisk-kinesiske skuespiller. Hun har nemlig en af hovedrollerne i Lana Wachowskis kommende genoplivning af “Matrix”-franchisen, “The Matrix 4”.

“Knives Out 2” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: