Bedst som man ikke troede, der kom flere overraskelser i Rian Johnsons “Knives Out 2”, før selve filmen var i gang, har Ethan Hawke sneget sig ind på filmens set.

“Training Day”-stjernen er blevet spottet i en endnu ukendt rolle på settet til det kommende mordmysterie. Her ses han sammen med både Dave Bautista, Kate Hudson og Leslie Odom Jr., der alle ses i outfits, der passer perfekt til den græske, luksuriøse setting, vi får i Johnsons 2’er.

Se billederne fra Daily Mail her.

Sammen med de ovenstående stjerner kommer vi selvfølgelig til at være i selskab med Daniel Craigs detektiv med den karakteristiske sydlige accent, Benoit Blanc. Derudover er både Jessica Henwick, Madelyn Klein, Kathryn Hahn, Janelle Monáe og ikke mindst Edward Norton en del af stjerneensemblet.

Hawke er mest kendt for sine fantastiske optrædener i film som “Before”-trilogien og “First Reformed”, men man skal heller ikke glemme hans evner som forfatter, hvor han har været nomineret til to Oscars for bedste manuskript i samarbejde med Julie Delpy og Richard Linklater for både “Before Sunset” og “Befor Midnight”.

Læs også: “Ny MCU-skurk udpeget: Ethan Hawke hyret til Disney Plus-serie”

“Knives Out 2”, der både er instrueret og skrevet af Rian Johnson, har stadigvæk ikke fået sin danske premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: