Efter den noget lunkne modtagelse af “This Is 40” arbejder “Knocked Up”-instruktør Judd Apatow nu på at få sin næste film på skinner – og det lader til, at det bliver en mindre personlig og mere mainstream affære.

Læs Filmz’ biograf-anmeldelse af “Knocked Up”.

Apatow startede først ud som producer på den kommende komedie “Train Wreck”, men er i mellemtiden også blevet tilknyttet som instruktør.

Filmen bliver den første, hvor Apatow ikke selv har skrevet manuskriptet. Det er i stedet hovedrolleindehaveren, stand-up-komikeren Amy Schumer, der har stået for manus med kreativ hjælp fra Apatow.

Det er endnu uvist, hvornår filmen forventes klar, da casting-processen blot er ved at blive igangsat.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 inflector 9 år siden

Et lille tip til Judd kunne være at få hans komedier ned under 2 timer, der er alt for mange ligegyldige og kedelig scener i hans film.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#2 dslacker 9 år siden

For os der har fulgt alt hvad Apatow har lavet (og har nogenlunde samme alder...) er alle hans film ret indsigtsfulde i målgruppens form for humor og (ikke-)problemer. Af det han selv står for, har der ikke været noget der har misset overhovedet. Enkelte af de tænk, hvor han kun har været producent har der været lidt missere, men alt i alt har han sgu gjort det godt.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: