Kan en film få for meget starpower? Ikke hvis man spørger Denis Villeneuve.

Instruktøren har nemlig udset sig Hollywood-stjernen Léa Seydoux som det næste navn på den stjernespækkede rolleliste til “Dune: Part 2”. Den franske skuespiller er i øjeblikket under forhandlinger om rollen som Lady Margot, rapporterer Deadline.

Dermed slutter hun sig til stjerner som Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgård og Josh Brolin, der alle vender tilbage efter at have spillet med i første del. Blandt “Dune”-nykommerne finder vi Austin Butler, Florence Pugh og Christopher Walken.

Lady Margot er i bøgerne en del af Bene Gesserit-ordenen, der også er kendt som the Sisterhood. Margot advarer oprindeligt sin Bene Geserit-søster, Lady Jessica, om House Harkonnens forræderi, men denne del af handlingen var ikke med i første film. Hendes mand, Count Fenring, er ikke blevet castet endnu.

Denis Villeneuve, der instruerede første film og skrev den i samarbejde med Jon Spaiths og Eric Roth, står også bag “Dune: Part 2”. Han skriver filmen i samarbejde med Spaiths.

Læs også: “‘Dune’-instruktør Denis Villeneuve skal filmatisere sci-fi-klassiker ‘Rendezvous With Rama'”

“Part 2” er en filmatisering af anden del af Frank Herberts klassiske sci-fi-roman. Villeneuve ønsker også at filmatisere fortsættelsen “Dune: Messiah”, så hvis alt går efter planen, kan vi i sidste ende få en “Dune”-trilogi.

“Dune: Part 2” får premiere den 19. oktober 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: