Jonas Elmers kommende film ”Det andet liv” skulle egentlig kun være distribueret i fire biografer, hvilket var et historisk lavt antal. Men filmmagasinet Ekko har slået et slag for det danske drama, og filmen kommer nu op i 20 biografer. Det skriver Politiken.

Se også: Dansk instruktør storflopper igen-igen

”Interessen for filmen er blevet større. Det er en smal film, som ikke har potentiale til at spille i 100 biografer simultant i Danmark, men vi prøver at gøre filmen bredest muligt tilgængelig ved at lancere den on demand efter en måned og samtidig slå et slag for, at dem, der virkelig er Jonas Elmer-fans, kan se den i biografen ved en særvisning,” siger Sune Lind Thomsen, film- og distributionschef for SF Film, til Politiken.

Bundrekorden for en dansk film holdes dermed stadig af Simon Staho og hans seneste film “Miraklet”, som i sidste måned havde premiere i 6 biografer og endte med at sælge blot 742 billetter.

Det er ikke første gang, at filmmagasinet Ekko går i brechen for Jonas Elmer. I 2011 finansierede de – med hjælp fra blandt andet læserne – en dvd-udgivelse af instruktørens debutfilm “Let’s Get Lost” fra 1997.

“Det andet liv” følger en række mennesker, der alle lever med deres hemmeligheder og samtidig er forbundet på kryds og tværs med chat på nettet som samlingspunkt. Filmen får premiere i de danske biografer den 7. august.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: