“Star Wars”-franchisen skal behandles anderledes end MCU, siger Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy.

Efter Disneys overtagelse af Lucasfilm er der siden “The Force Awakens” i 2015 udkommet én “Star Wars”-film om året.

Men efter årets “Star Wars: The Rise of Skywalker” ændrer Lucasfilm strategi – der skal skrues ned for tempoet:

”Det er noget, der betyder så meget for fans, at du ikke kan gå til det som en fabrik. Du kan heller ikke gøre det, som Marvel gør, hvor du udvælger karakterer og bygger en ny franchise rundt om disse karakterer. Det her er nødt til at udvikle sig anderledes,” siger Kennedy til Vanity Fair.

Derfor vil der efter “The Rise of Skywalker” – der får premiere til december – gå tre år, før den næste “Star Wars”-film får premiere. Derfra vil der være to år imellem “Star Wars”-filmene – læs om premieredatoerne her.

Til sammenligning producerer Marvel Studios typisk tre MCU-film om året – i år står den på “Captain Marvel”, “Avengers: Endgame” og senere “Spider-Man: Far From Home”.


Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 SublimeKen 1 år siden

Lidt synd, at det først går op for hende nu.
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

Måske Star Wars fans bare er mere kvalitets beviste :D
Gravatar

#3 Geekalot 1 år siden

#1 stadig en fejl at tro det er Kennedy's fejl... Det disney's fejl
Gravatar

#4 HighFlyer15 1 år siden

Haha det er helt deres egen skyld. Istedet for at få fat på folk som elsker Star Wars universet og har et flair for at tænke på mere end "hvor hurtigt kan vi spytte disse film ud" så havde der været meget mere interesse i mere Star Wars, men jeg ser ikke engang frem til Rise of Skywalker. Jo, ser frem til at sagaen ender. That's about it.
Gravatar

#5 The one is back 1 år siden

den ny trilogi der er løbet kørt
Gravatar

#6 Johnny42 1 år siden

Hvis de kommer mere fokus på kvalitet frem for kvantitet så fint nok. Jeg er endnu ikke stødt på nogen - superfan eller casual fan, der syntes det var en god ide med en Young Han Solo film, men det var så en del af aftalen og den film Disney havde forpligtet sig til at lave.

Og at tænke sig at de også arbejdede på en - GYS - Boba Fett film og en - FRYGTELIGT - Obi-Wan strandet på Tatooine film. Muligvis endda en trilogi.

Godt disse film blev droppet og de endelig er kommet til fornuft. Hvis disse karakterer skal udforskes, så er serieformatet langt bedre. Biografoplevelsen skal være speciel - i hvert fald når det drejer sig om Star Wars.
Gravatar

#7 Gorman 1 år siden

#6 godt sagt. Er enig , men synes nu egentlig Solo var ok. Bare stop nu.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Squeszh 1 år siden

Just - Du ændrer fuldstændig meningen med hendes udsagn, når du tager 2 halve sætninger, og blander dem sammen til en ny sætning...

Det er at miscitere bevidst, og det er simpelthen SÅ uetisk - Og så er det ENDNU en overskrift fra din side, der er lodret løgn! For fanden, hvorfor bliver du ved????
Gravatar

#9 Johnny42 1 år siden

#7 Er faktisk enig med hensyn til Solo, men der er ingen tvivl om at hvis de kendte historien i dag og kunne gøre beslutningen om, så ville filmen være kommet på deres streaming-service, hvor jeg også håber at se fortsættelsen.
Gravatar

#10 Gorman 1 år siden

#9 true
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: