Det behøver ikke at være en spoiler. For der kan være tale om prequels eller spinoffs, der foregår før handlingen i den nye sequel-saga, som begyndte med “The Force Awakens”. Men nu ligger det fast: Rey, Poe, Finn og BB-8 er fremtiden for “Star Wars”.

Se også: ”Star Wars”-franchisen fortsætter yderligere mindst 15 år

Det er Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy, der nu afslører, at hun sammen med sit kreative hold netop nu planlægger fremtiden efter “Star Wars: Episode IX”. Og her indgår de nye karakterer som Rey, Poe, Finn og BB-8:

”Vi taler om de næste 10 år med ‘Star Wars’-historier, og vi ser på, hvor historierne kan bevæge sig hen: Fremtiden efter ‘Episode IX’ med de nye karakterer; Rey, Poe, Finn, BB-8, men vi ser også på samarbejder med folk, der er interesserede i ‘Star Wars’-verdenen og som kan tage os nye steder hen,” siger Kathleen Kennedy til The Star Wars Show.

Dermed virker det mindre sandsynligt, at der venter en “Rogue One”-skæbne for de nye “Star Wars”-helte, der blev introduceret i 2015 med “Episode VII”.

Men der kan som bekendt også være tale om prequels. Hvordan blev Finn hvervet som Stormtrooper? Hvordan fik Poe Dameron og BB-8 fat i kortet, som viste vej til Luke Skywalker?

Og hvad skete der med Reys forældre? Der er rigeligt med spørgsmål til besvarelse i de næste 10 år med “Star Wars”.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Vi kender allerede til Finn forhistorie. Han blev ikke hvervet, men blev taget fra sine forældre i en tidlig alder, fordi The First Order ville præge/hjernevaske ham i en tidlig alder. Tja når man stiller det sådan op, så minder det jo sådan set om, hvordan jedierne gjorde, selvom fdet her skete frivilligt, men jeg ved nu ikke om børnene havde det bedre med dette.

Rey har været på Jakku siden hun var 4-6 år, så medmindre vi skal følge hende i 2 timer på en scavenger mission, så bliver en prequel nok ikke med Daisy Ridley.

Forhåbentlig vil disse udtalelser betyde at en Obi Wan(eller Old Ben) Kenobi film er droppet. Selvom jeg vil elske en Obi-Wan bog der foregår mellem episode 3 og 4, som forhåbentlig kan forklare hvorfor han skifter sit fornavn fra Obi-Wan til Ben men bevarer efternavnet, mens Luke Skywalker bevarer både for- og efter-navn, som hans mor gav ham.

Skriv ny kommentar: