Tilbage i 2008 kunne tegneserieskaberen og -forfatteren Mark Millar, som er manden bag “Wanted” og “Kick-Ass”, fortælle om sine planer for en otte timers lang episk “Superman”-filmhistorie.

Han kunne dengang røbe, at han havde arbejdet tæt sammen med “en af Hollywoods store actioninstruktører” på projektet, som han dog i månederne efterfølgende måtte opgive.

Nu kan Millar afsløre, at den filmskaber, som han havde arbejdet sammen med på projektet, var Matthew Vaughn, instruktøren bag “Layer Cake”, “Stardust” samt den kommende filmudgave af Millars “Kick-Ass”.

Idéen til Millars fortolkning af den ikoniske helt blev set som en otte timer lang saga, opdelt i tre film, der skulle have været udgivet med et års mellemrum i stil med “Ringenes herre”-trilogien. Tegneserieskaberen kan forklare, at han sidste år var i forhandlinger med Warner Bros. om at føre den omfattende idé ud i livet, men i sidste ende blev projektet dog droppet.

”Matthew ville caste en, som slet ikke lignede Christopher Reeve og skabe en ny Superman til denne generation,” udtaler Millar. ”Men ‘Superman’ er stadig sat på pause for tiden, fordi den sidste film tabte så mange penge, og [Warner Bros.] er bange for at gøre noget med figuren lige nu. Jeg har ikke forhåbninger.”

Man kan læse mere om Mark Millars foreslåede “Superman”-epos (samt andre droppede superidéer) i Filmz-artiklen “Før Superman vendte tilbage – Del II” her.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 El Duderino 13 år siden

""Men 'Superman' er stadig sat på pause for tiden, fordi den sidste film tabte så mange penge, og [Warner Bros.] er bange for at gøre noget med figuren lige nu. Jeg har ikke forhåbninger.""


Menes der herved, den Superman film som Bryan Singer lavede? Jeg så den ikke selv men mener da at den havde pæn succes i Da Boxoffice
Gravatar

#2 filmz-Coney 13 år siden

#1 Den var temmelig ringe:S Mener kun det var Kevin Spacey der var værd at nævne fra den film...
Gravatar

#3 filmkorn.dk 13 år siden

#2 Der er INTET der er værd at nævne fra den film.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#4 PedeMeister 13 år siden

Ringe?!
Jeg er åbenbart en af de helt specielle mennesker der godt kunne lide den. Men okay jeg kunne nu også meget godt lide John Woo's Hulk. :-)
Gravatar

#5 Brobak 13 år siden

Vel Superman returns er en af 2 film, som jeg kun har set halvdelen af fordi jeg faldt i søvn halvvejs gennem filmen. Første film der formåede bedriften var Titanic.
Gravatar

#6 Kruse 13 år siden

#4: Jeg kan nu bedre lide John Woo's Brokeback Mountain ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 MOVIE1000 13 år siden

jeg er ikke en supermand fan faktisk kan jeg ikke se ideen med Supermand kun de 2 film fra 70 eller 80erne har været lidt spændene. men lige det her projekt gad jeg godt at se det ville jeg se frem til håber de laver det.
#6 ditto:)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 hey now 13 år siden

PedeMeister (4) skrev:
Ringe?!
Jeg er åbenbart en af de helt specielle mennesker der godt kunne lide den. Men okay jeg kunne nu også meget godt lide John Woo's Hulk. :-)


Synes nu også Singer's Superman var ganske udemærket.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#9 Blacksanta 13 år siden

#4, John Woo's Hulk? Det kunne være hardcore med en Asian-style Hulk der lavede Roundhousekicks og smadrede skyskrappere :D
Gravatar

#10 Kviesgaard 13 år siden

#4

Lige en ting, jeg gerne vil have afklaret: Er det ikke Ang Lees Hulk du mener? Kan også selv godt lide den. Den er ikke perfekt, men i mine øjne bedre end The Incredible Hulk af Louis Leterrier.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: