Den tredobbelte Tony award-vinder Mark Rylance får ny rolle i Steven Spielbergs filmatisering af kult-børnebogen “The Big Friendly Giant” fra 1982, af den britisike forfatter Roald Dahl. Det skriver Deadline.com.

Se også: Steven Spielberg skal instruere børnefilm om stor, venlig kæmpe.

DreamWorks erhvervede sig rettighederne til bogen i 2010, og sammen med E.T-kollegaen Melissa Mathison skal Spielberg nu bringe den gamle børnebog til live.

Det er ikke første gang, at den klassiske børnebog rammer det store lærred. Allerede tilbage i 1989 blev historien om den lille pige og kæmpen animeret af “The Lion, the Witch and the Wardrobe”-animatoren George Jackson og instruktør Brian Cosgrove.

”Jeg er begejstret og henrykt over, at Mark vil ledsage os i rejsen til “Giant Country”. Alt omkring hans karriere indtil nu har handlet om at træffe modige valg. Og jeg er meget beæret over, at han har valgt “The BFG” som sit næste projekt,” udtaler Steven Spielberg.

Optagelserne begynder i starten af 2015, og filmen rammer de amerikanske biografer den 1 juli 2016.

Udover “The Big Friendly Giant” er Spielberg lige nu i gang med et unavngivet kold krigs-drama med Tom Hanks på rollelisten.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: