Har du aldrig set en Marvel-film, men vil gerne være lidt opdateret inden den snarlige premiere på “Avengers: Age of Ultron”? Så er der råd at hente, hvis du bor i USA, hvor alle Marvels film bliver vist i et filmmaraton af rang afsluttende med “Avengers: Age of Ultron”. Det skriver The Playlist.

Se også: Tredje trailer til “Avengers: Age of Ultron” ude nu!.

Programmet for det heftige filmmaraton, der begynder d. 29. april, ser sådan ud:

6:00 pm “Iron Man
8:25 pm “The Incredible Hulk
10:35 pm “Iron Man 2
1:00 am “Thor
3:10 am “Captain America: The First Avenger
5:30 am “The Avengers
8:48 am “Iron Man 3
11:15 am “Thor: The Dark World
1:45 pm “Captain America: The Winter Soldier
4:20 pm “Guardians of the Galaxy
7:00 pm “Avengers: Age of Ultron”

Burde man lave et lignende arrangement i Danmark?

“Avengers: Age of Ultron” instrueres af Joss Whedon, der også stod bag den første film. Filmen får dansk premiere den 23. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Captain Marvel77 6 år siden

tror ikke det ville få samme succes, fordi vi i danmark jo nemt kan få filmene , fordi vi alle sammen har en god økonomi , og derved mulighederne, modsat i usa , hvor de rige bliver rigere og fattige bliver fattigere .......

nogle vil så nok også påstå at sådan er det i danmark......................

Men jo , hvis det kunne vises i store biografer som i Kolding storcenter eller i en stor bio i odense eller palads biografen i kbh, men ville nogle give så mange penge(billet) for sådant et arrangement ???

jeg ville ikke.......
Gravatar

#2 birddog 6 år siden

Nej,. jeg ville heller ikke.
kan sq heller ikke se hvorfor.
Gravatar

#3 Sjølle 6 år siden

#1 du brugte VIRKELIG mange ord på, at sige absolut intet
Gravatar

#4 Elvira39 6 år siden

25 hours of pure boredom!
Gravatar

#5 Den fede 6 år siden

Sjølle (3) skrev:
du brugte VIRKELIG mange ord på, at sige absolut intet


Og du brugte få ord på at sige absolut intet.

I øvrigt er din kommentar ikke fair. Han svarer jo på det spørgsmål, som Filmz stiller.

Jeg tror helt klar der et publikum til en sådan aften i Danmark, men kun i Kbh. hvis der skal være udsolgt. Og så kunne man for min skyld godt skippe "The Incredible Hulk" og "Iron Man 2".

Gravatar

#6 Mr. Anderson 6 år siden

Det kunne da være sjovt at prøve, men jeg tror først jeg ville hoppe på fra The Avengers. Og så skulle man nok også have en ekstra billet til at gense Avengers: Age of Ultron, fordi man må da være pænt smaderet der kl 19:00.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#7 Captain Marvel77 6 år siden

der vil altid være trolls i et forum....
men tak for hjælpen til ´´den fede ´´ :-)
Gravatar

#8 Snipp 6 år siden

Tror ikke der er nok folk i Danmark der vil bruge fuckin 27 timer på at se film der allerede har været i biffen, og på dvd i laaaang tid.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Sjølle 6 år siden

Det er slet ikke for at være en troll, men det er da det pureste pladder, og #1 kunne egentligt bare have nøjes med den sidste sætning.

"tror ikke det ville få samme succes, fordi vi i danmark jo nemt kan få filmene , fordi vi alle sammen har en god økonomi , og derved mulighederne, modsat i usa , hvor de rige bliver rigere og fattige bliver fattigere ......."

Det der er da total sort snak. Det ville give lige så meget mening hvis jeg sagde at vi spiser mere økologisk her i Europa, og derfor er sundere og friskere til at holde os vågne til at se alle filmene. Biograferne derovre lider da ikke under et mere klasseopdelt samfund??? Det er jo også billigere at gå i biffen i USA

"nogle vil så nok også påstå at sådan er det i danmark......................"

Ok.... og?

"Men jo , hvis det kunne vises i store biografer som i Kolding storcenter eller i en stor bio i odense eller palads biografen i kbh, men ville nogle give så mange penge(billet) for sådant et arrangement ???"

Igen, sær spekuleren, uden egentligt at sige noget... Der er jo ikke engang sat pris på hvad det eventuelt ville koste, og hvorfor skulle folk være mere villige til at betale fordi den blev vist i Kolding storcenter. Det er simpelthen sort snak

"jeg ville ikke......."

DET giver mening, og er helt fair... det var vist det eneste der skulle have stået. alt det andet er jo bare "jaaa jooo, måske, eller nej? og jeg tror, eller..... jeg ved ikke"

Det er DET jeg mener med at der blev brugt meget plads på ikke at sige noget
Gravatar

#10 Geekalot 6 år siden

tldr.

Skriv ny kommentar: