Avengers: Endgame Oscar Marvel / Filmz.dk

Marvel satser på 12 Oscars til “Avengers: Endgame” – tror ikke på Robert Downey Jr.


Oscar-kampagnen for “Avengers: Endgame” er nu gået i luften – bare ikke for MCU-skuespillerne.

Den er verdens største film nogensinde. Derfor er det også naturligt, at Marvel Studios nu sætter gang i en Oscar-kampagne for “Avengers: Endgame”.

I alt fører Marvel kampagne i 12 kategorier – heriblandt Bedste film, instruktør og manuskript samt en række tekniske priser. Men der er dog ét markant fravær.

Marvel Studios har valgt ikke at føre kampagne for skuespillerne fra “Avengers: Endgame”, hvilket naturligvis kan forsvares med, at der er tale om en holdfilm. Og dog.

“Avengers: Endgame”-instruktørerne Anthony og Joe Russo har tidligere udtalt, at de mener, at Robert Downey Jr. fortjener en Oscar som årets bedste mandlige skuespiller. Den vurdering er Marvel-ledelsen altså ikke enige i.

En dansk Oscar-ekspert har skrevet en udførlig analyse af Oscar-chancerne for “Avengers: Endgame” – læs om det her.

Oscar-showet afholdes d. 9. februar.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Warbeard 1 år siden

Infinity War var en langt bedre film, og burde have været nomineret til mange af disse istedet for Endgame
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Efter at have set Joaquin Phoenix skulle Robert Downey Jr. Godt nok også oppe sig gevaldigt meget mere end hvad jeg tidligere har set for at have nogen som helst chance.
Gravatar

#3 Nagash 1 år siden

Jeg elsker MCU og har stor respekt for alle skuespillerne i filmene. Men der er ikke en eneste af dem, der har spillet en Oscar-værdig hoved- eller birolle i de film.
Gravatar

#4 kblood 1 år siden

Ja, jeg elsker også MCU men er enig i at de enkelte roller for sig selv ikke har givet den store mulighed for Oscar præstationer. De gør det generelt godt syntes jeg og passer til deres roller.

Men på den anden side er jeg også ret ligeglad med de Oscar uddelinger. De har aldrig sagt mig noget.

Skriv ny kommentar: