Instruktøren Matthew Vaughn (“Layer Cake”, “Stardust”), som snart er aktuel med tegneseriefilmatiseringen “Kick-Ass”, kan til MTV fortælle, at han er meget interesseret i at stå bag Marvels superhelteensemblefilm “The Avengers”, hvis han bliver tilbudt tjansen.

”Jeg ville være helt vild efter at stå bag ‘The Avengers’,” udtaler Vaughn. ”Og Superman… Jeg tror, det ville blive fedt at genfortolke Superman.”

Den sidste udtalelse er en reference til den omfattende filmidé, som Vaughn og Mark Millar havde præsenteret for Warner Bros. for nogle år siden om en helt ny og mere dyster filmtrilogi om manden af stål. Et projekt, som filmselskabet dog ikke gav grønt lys.


Vaughn er dog ikke helt uerfaren, når det kommer til superhelte. Han var oprindeligt sat til at instruere filmudgaven af “Thor”, inden Kenneth Branagh overtog. Han var desuden blandt de første filmskabere til at overveje en “Iron Man”-film.

”Jeg var desperat efter at lave ‘Iron Man’ for otte år siden, og alle sagde: ‘Iron Man, det gider ingen da se’,” fortæller Vaughn. ”Spring otte år længere frem, og filmen er et kæmpehit.”

Der er indtil videre ikke annonceret en instruktør til “The Avengers”, der skal bringe en række berømte Marvel-helte – deriblandt Iron Man, Captain America og Thor – sammen på det store lærred, men “Iron Man”-instruktøren Jon Favreau har været på tale til at føre filmen ud i livet. Favreas tidsplan er dog så presset, at det kan være tvivlsomt, om han kan påtage sig endnu et kæmpeprojekt.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 mr gaijin 8 år siden

"Og Batman. Den vil jeg også gerne instruere. Jeg tror, det ville være fedt at bygge videre på Nolans film. Og Spider-Man. Det kunne også være fedt. Og Watchmen 2. Det er jeg helt vild efter."

Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 BN 8 år siden

Manden der ville det hele
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 ducktorwho 8 år siden

Jeg ønsker at være gud. Det kunne være helt vildt fedt at bygge videre på den dér bibel, dér.
Gravatar

#4 amadoR 8 år siden

Synd for ham. Godt nok nogle lave mål han har. Ikke forbi at instruere film er nemt. Men hvis man endelig har tænkt sig at lave film. Så find da på noget bedre end en Super remake.
Gravatar

#5 ducktorwho 8 år siden

amadoR (4) skrev:
Synd for ham. Godt nok nogle lave mål han har. Ikke forbi at instruere film er nemt. Men hvis man endelig har tænkt sig at lave film. Så find da på noget bedre end en Super remake.


Hvis det nu er mandens interesse?
Gravatar

#6 Rasputinoch 8 år siden

#3
Lad os da for himlens skyld hellere få en reboot af biblen. Så kunne vi slippe for al det der totusindårige gamle mellemøstlige vrøvl som alle de højreorienterede kristne benytter sig af når de forfølge bøsser og andre folk de generelt ikke kan lide. ;o)

Skriv ny kommentar: