Ny MCU-aftale åbner muligvis for Spider-Man-visit i Sonys egne film.

Den tidligere Sony-producer Amy Pascal har længe ønsket, at Spider-Man også måtte kigge forbi og hilse på Venom og de andre i SUMC, imens han også er en del af MCU.

Men indtil nu har der været tale om et valg: Enten Sonys SUMC (Sony’s Universe of Marvel Characters) eller Marvels MCU (Marvel Cinematic Universe). Men nu behøver Spider-Man måske ikke længere vælge efter ny MCU-aftale om “Spider-Man 3”.

Det har MCU-chef Kevin Feige ellers længe været imod. Det forlyder, at netop Feige fik fjernet en Spider-Man-scene fra “Venom” – læs om det her.

Nu åbner Feige dog for, at Spider-Man ikke nødvendigvis kun er en del af ét ‘cinematic universe’, hvilket er nye toner fra Marvel-chefen:

”Han er den eneste helt med superevnen til at krydse filmuniverser, så i og med Sony fortsætter med at udvikle deres eget Spidey-verse, så ved man aldrig, hvad fremtidens bringer,” siger Kevin Feige ifølge Variety.

Marvel fik angiveligt forhandlet en bedre økonomisk aftale hjem med “Spider-Man 3” i forhold til “Homecoming” og “Far From Home”.

Til gengæld kan det lyde, som om Sony har fået forhandlet retten til også at kunne benytte Spider-Man som cameo i deres eget SUMC.

“Spider-Man 3” får premiere d. 16. juli i 2021.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 DragonFurry 9 måneder siden

Alternativ virkelighed. Spiderman i MCU er en anden end den som optræder i Venom. Ligner hinanden, lignende oplevelser. Måske dragten er anderledes. Bare tænk på Into the Spider-verse.
Endnu federe hvis Sony brugte en Spider-man fra den animerede udgave. Fin en skuespiller der ligner den unge Spiderman fra den film.
Gravatar

#2 Dalgaard 9 måneder siden

Syntes det lyder som en fin idé jeg har tænkt på mange gange før. Hvorfor skulle han ikke kunne fingere i begge universer hvor han har solo film hos Sony og Avengers film hos Disney. Sådan noget lign
Gravatar

#3 Mejse 9 måneder siden

burde jo sagtens kunne lade sig gøre så længe de enten arbejder sammen eller gør det tydeligt at det ikke er samme univers, jo jo nogen ville blive forvirret men tænker størstedelen ikke er helt dumme :)
Gravatar

#4 Dalgaard 9 måneder siden

Syntes sagtens det kan være samme univers på en måde. Når man tænker på hvor magtfulde skurkene har været i solo filmene indtil videre, så burde venom osv sagtens kunne være en solofilm skurk med Spidey
Gravatar

#5 Mejse 9 måneder siden

#4 sagtens men der er bare for mange forskelligheder på den verden venom foregår i og så mcu til at man bare kan gøre det til det samme :) det fungere ikke rigtigt

Skriv ny kommentar: