Megan Fox er i forhandlinger om at medvirke i den kommende spin-off-film til Judd Apatows komedie “Knocked Up”, der havde Seth Rogen og Katherine Heigl i hovedrollerne.

Den nye film vil fokusere på Paul Rudd og Leslie Manns figurer. I “Knocked Up” spillede Mann den ældre søster – som var gift med Rudds figur.

Det vides endnu ikke, hvilken rolle Megan Fox er udset til.

Judd Apatow vil også stå bag spin-off-filmen, der forventes at være klar i biograferne i juni 2012.

Se også: Sexet kig på Megan Fox i “Passion Play” – der springer biograferne over.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gasivodo 11 år siden

..hun lugter ikke rigtigt..
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Alex- 11 år siden

Forstår ikke lige hvorfor man gider lave en spin-off af en film som Knocked-Up? Men den skal da ses.. Om halvandet års tid en sen nattetime på tv3. ;p
Gravatar

#3 wimmie 11 år siden

Åh, mon ikke Megan Fox skal spille den letpålædte forføreriske nabo/veninde/kollega/kusine etc. der skal skabe splid mellem Paul Rudd og Leslie Mann's karakterer?

Anyway, bortset fra nyheden om Megan Fox, så tror jeg faktisk det er en film med potentiale - jeg var ret glad for Knocked Up og der var en god kemi mellem Rudd og Mann. Er spændt på om de kan lave et fedt spin off :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 quack 11 år siden

Så længe Seth Rogen IKKE er med skal jeg se den. Han er sgu for anstrengende.
Gravatar

#5 moulder666 11 år siden

Wow - man tager en rigtigt fed, skæv komedie og laver et spin-off med de absolut MINDST interessante karakterer i filmen? Og derefter tilføjer man lige en knivspids Megan Fox, fordi den ikke virker uinteressant nok i forvejen?

Der skal nogle SERIØST glødende anmeldelser til, før jeg overvejer at se denne...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Riqon 11 år siden

moulder666 (5) skrev:
Wow - man tager en rigtigt fed, skæv komedie og laver et spin-off med de absolut MINDST interessante karakterer i filmen?


Pudsigt. Jeg syntes faktisk, at forholdet mellem Rudd og Manns figurer var ret interessant - langt hen ad vejen bare underholdende og komisk, men tog overraskende nok en lidt mere seriøs drejning senere i filmen. Det undrer mig ikke, at andre har set, der var noget dér at brygge videre på.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Davekryten 11 år siden

Knocked-Up skulle jo oprindeligt have været en spin-off af 40 Year Old Virgin, så mon ikke det her også kunne komme til at virke. Synen også at Rudd og Mann havde en god og komisk kemi. På den anden side er det dog lidt som om Rudd allerede har spillet sin rollen igen. Tænker her på I Love You Man.

Skriv ny kommentar: