For nyligt kom det frem, at fortsættelsen til Robert Rodriguez’ “Sin City” vil starte optagelser til sommer, og det er nu bekræftet, at både Mickey Rourke og Rosario Dawson vender tilbage i filmen, der har fået titlen “Sin City: A Dame to Kill For”.

Se også: ”Sin City 2″ og “Machete Kills” starter snart optagelser.

I et interview kunne Rodriguez afsløre, at både Rourke og Dawson er meget spændte på at vende tilbage, når optagelserne påbegyndes til sommer. Rodriguez fortalte yderligere, at efter indspilningerne til “Machete Kills” næste måned vil resten af holdet derefter blive castet.

Angelina Jolie har tidligere været rygtet til at spille filmens nye hovedperson, men så langt er projektet dog slet ikke nået endnu, forsikrer Rodriguez.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 moulder666 11 år siden

Rourkes rolle var virkelig fed i Sin City - Dawsons....knap så meget!

Lige umiddelbart kan jeg ikke forestille mig, at toeren kan blive lige så god som etteren - meget af min begejstring for etteren var over det nyskabende i dens stil - og det har vi efterhånden set en stak gange i mellemtiden!

Enkelte af de historier der var i etteren var ved gensyn ikke imponerende, så det er godt et spørgsmål om de kan holde et højt niveau i toeren.

Den skal dog helt klart have en chance, når den kommer - højst sandsynligt i biffen!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Viking Wizard 11 år siden

Ja!

Så vidt jeg husker, er de historier, de vil bygge den nye film på ret gode. Men det er godt nok en fem-seks år siden, at jeg læste dem, så måske husker jeg forkert....

Jeg glæder mig i hvert fald.
Gravatar

#3 Kyllingebenet 11 år siden

Den har efterhånden været længe undervejs.
Gravatar

#4 the_paki_don 11 år siden

Jeg har det lidt mærkeligt med, at vi er i den sidste tredje del af april og de skal starte optagelser i sommer og hvis Angelina skal have hovedrollen... Jeg vil da gerne have, at filmen bliver lavet, men hun skal da også have tid til at forberede sig...

Det er første gang, jeg forholder mig negativt til skabelsen af denne film. Hvis Angelina er langt fra at blive castet nu, så ved jeg ikke, om projektet kan holde til det. Hun er jo frontfiguren. Måske slet ikke...
Gravatar

#5 filmz-loke76 11 år siden

Skulle Depp ikke spille Wallace?

Edit: Ser ikke sådan ud på IMDB, men på den anden side står der heller ikke noget ved Jolie.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 TheEnd 11 år siden

moulder666 (1) skrev:

Lige umiddelbart kan jeg ikke forestille mig, at toeren kan blive lige så god som etteren - meget af min begejstring for etteren var over det nyskabende i dens stil - og det har vi efterhånden set en stak gange i mellemtiden!

Præcis!

Jeg giver den dog også en chance...
A bottle! Don't bother.
Gravatar

#7 Lehrmann 11 år siden

IMDB har for mere end to år siden annonceret, at den og den skuespiller skulle være involveret i filmen og en evt. 3'er.
Gravatar

#8 Strejferen 11 år siden

Er skuespillerne ikke ved at være for gamle til at spille med? Der er gået 7 år siden 1'eren var i biograferne, og "A Dame to Kill For" foregår før og samtidig med Marvs historie i 1'eren. Brittany Murphy, der spillede barpigen er også død i mellemtiden, så hun kan af gode grunde heller ikke spille med denne gang.

Jeg var vild med den første film, men nu synes jeg efterhånden, det kan være lige meget med en efterfølger efter så langt tid.

Skriv ny kommentar: