For de uindviede lyder filminstruktøren David Lynchs tweet som det rene nonsens: ”That Gum You Like Is Going To Come Back In Style.” Men for fans af instruktørens kult-serie ”Twin Peaks” er sætningen som sød musik.

Se også: David Lynch: Slettede “Twin Peaks”-scener med på BD

Ordene bliver nemlig sagt af den mystiske dværg bag det røde forhæng i “Twin Peaks”, og fans af tv-serien tolker David Lynchs tweet som et tegn på, at “Twin Peaks” vender tilbage.

Mark Frost, der var medskaber på tv-serien, tweetede i øvrigt præcis den samme sætning samtidig som David Lynch – hvilket var kl. 11:30, det præcis samme tidspunkt Dale Cooper træder ind i byen Twin Peaks for første gang.

Enten har Frost og Lynch en overraskelse eller to oppe i ærmet, eller også kan de bare godt lide at drille de meget trofaste fans af kultserien. Hvem ved?!

David Lynch har ikke instrueret en spillefilm siden 2006’s ”Inland Empire”, og da “Twin Peaks” netop har holdt 25 års jubilæum kunne timingen næsten ikke være mere perfekt til at bringe Dale Cooper og co. tilbage på skærmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 vclarke 7 år siden

Måske de bare vil reklamere lidt for den nyudgivne boks.
Gravatar

#2 Nagash 7 år siden

Jeg ved ikke rigtigt, om jeg overhovedet har lyst til, at se en aldrende Agent Cooper?
Og står serien ikke også perfekt som den er?

Men hvis Lynch mangler noget at lave, så kunne han vel gå i gang med nogle nye film. Filmmarkedet trænger til en idealist som ham. TV verdenen har kronede dage for tiden, så de klarer sig nok.
Gravatar

#3 Giffeldk 7 år siden

Mere Twin Peaks? Jeg sgu er frisk!
Gravatar

#4 Thorsen2011 7 år siden

Giffeldk (3) skrev:
Mere Twin Peaks? Jeg sgu er frisk!


Også her!!!
Gravatar

#5 DaleCooper 7 år siden

Jeg er ihvertfald spændt, men jeg er også kæmpe Lynch fan!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Gravatar

#6 Slettet Bruger [395953969] 7 år siden

Det er bekræftet, at Twin Peaks vender tilbage i 2016 på Showtime. Kilde.
Gravatar

#7 Nagash 7 år siden

Frækt.. Nå, men i det mindste er det da Lynch selv og ikke en tilfældig indhentet til formålet, for at producenten lige skal indkradse nogle hurtige penge.

Skriv ny kommentar: